vw vento 1.9 td AAZ
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
vw vento 1.9 td AAZ
Искам да попитам какви предимства и недостатаци има този модел двигател. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw vento 1.9 td AAZ
харчи малко повече от другите но няма електроника(помпата няма електр. дюзите са като на камион, няма компютър,няма дебитомери, ламбда сонда, датчик на хол и сякакви такива) има стартер и алтернатор
електронниката му е само часовника, запали ли няма гасене и харчи всякакво гориво от типа на нафта
Лошото е че гръмне ли 1 свещ трудно пали под -5 трябва да е с 4 винаги ....сега на минус колко беше в софия всеки ден само превърти 1 оборот и пали форажомелката иначе е чакмак как види ключ и пали, но това е характерно за всички от вак групата, аз имам същото венто 1.9 тд и съм много доволен ама искам бора да взема нещо такова и с мъка ще се разделя с него щото е егати здравата кола като Г2 дизел е запали ли няма гасене

Лошото е че гръмне ли 1 свещ трудно пали под -5 трябва да е с 4 винаги ....сега на минус колко беше в софия всеки ден само превърти 1 оборот и пали форажомелката иначе е чакмак как види ключ и пали, но това е характерно за всички от вак групата, аз имам същото венто 1.9 тд и съм много доволен ама искам бора да взема нещо такова и с мъка ще се разделя с него щото е егати здравата кола като Г2 дизел е запали ли няма гасене
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw vento 1.9 td AAZ
мерси за инфото колега
Върни се в “Дизелови агрегати”