gencho84 написа:Колеги да ви попитам , и аз съм с 1.9 тди 90 к.с.пасат 99 г.код на мотора АНН на мен водната помпа се задвижва от пистовия ремък и не сам я сменял,смятам да я сменям като даде някъв дефект,вие защо я сменяте след като не е зависима от ангренажа ????
Щото не е най хубавото нещо на света да ти прегрее колата зимата на -20 ?! хм? така де само примерно

Къв автора на темата
1.Казаха ти вида масло , аз си карам Yacoo , доволен съм не го хапе грам

2. Марки ти казаха , не е най евтиното , ама е най- хубавото за мене

3.Маслото в СК по спомени го даваха "вечно" , не знам за мене маслото си има характеристики които с времето се губят не може на 10-12 годишно маслко да има характеристиките на новото , но да не задълбаваме. Проверете го все пак , ако е добре ти си преценяваш ако има нужда от доливане - долей

Ако имаш проблем с по-трудно превключване но масото е наред не е там проблема 90%.
4. Филтри - също ти казаха марки , горивен , въздушен , филтъра на купето , маслен ( подразбира се последния ).
5. Текстар , АТЕ .... предните и задните идваха около 100-120 лева. Съвет от мене смени и дисковете , ще се бръкнеш към 500 лева ( НЕ СА МАЛКО ) но ще ти е мирна главата.
Толкоз от мене надявам се да съм бил полезен