питане за polo 6N SDI 99г. - смяна с AFN
-
- Автомобил:
- Двигател:
питане за polo 6N SDI 99г. - смяна с AFN
имам поло 6N SDI 99г. имам следното питане имали някои коиот да е слагам АФН на такова поло и ако е да да даде малко инфо,че маи на там е тръгнал филма,просто вече ми е слаба тая кола а не ми се купува сега друга, Благодаря предварително 

Последна промяна от cherveia на Вто 12 юни 2012 20:33, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане за polo 6N
като сметнеш цената за мотор със скорости,инсталация,майтори и преправянките по купето май ще ти излезе по-добре да си купиш друго половерче отколкото да се занимаваш с тази интервенция
-
- Автомобил:
- Двигател:
това не ме плаши аз коли си имам тази си ми е на сърце,затова ми се занимава а за майстор няма да давам пари имам си сервиз и сам си ги правя тия неща,просто ме интересува дали някои го е правил или да ми даде някакво инфо ,за да не откривам америка или аз ще съм първия тук решил да прави такова нещо,затова съм пуснал темата да видя за какво става дума и както каза дали има смисал да се занимавам ! 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: питане за polo 6N SDI 99г. - смяна с AFN
Колега..странно питане имаш , при положение , че
тогава да ти кажа как е най-добре и най-евтино.Продаваш тази която имаш и купуваш една с 90 к.с. и тъй като е с променлива геометрия турбината ( не съм на 100% сигурен , но мисля) е подходяща за ъпгрейд - софтуерно и хардуерно .Успех !
,би трябвало малко от малко да си имаш представа за какво иде реч.Щото се сменя не само мотор - ще ти трябва и скор. кутия и периферия и ....един куп други части - включително и промяна на спирачната система.Но ,ако не ти сеcherveia написа:.... имам си сервиз и сам си ги правя тия неща,...

-
- Автомобил:
- Двигател:
проблема е решен взех ибиза тди за слап и така може да се заключи темата
-
- Автомобил:
- Двигател:
А, защо да се заключва, би ми било интересно да видя снимки от процеса на работа.
- pepi_iliev
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 2000
- Двигател: AGR
А на мен би ми било интересно. 

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
cherveia написа:това не ме плаши аз коли си имам тази си ми е на сърце,затова ми се занимава а за майстор няма да давам пари имам си сервиз и сам си ги правя тия неща,просто ме интересува дали някои го е правил или да ми даде някакво инфо ,за да не откривам америка или аз ще съм първия тук решил да прави такова нещо,затова съм пуснал темата да видя за какво става дума и както каза дали има смисал да се занимавам !
има едно пернишкополо преправено към афн доста добре вурви за афн дали защотото има по висока степен на сгъстяване ???(даже незнам дали е по голяма но предполагам че на това се дължи) незнам как му издържат скоростите
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако правилно съм разбрал в първия пост става дума за махане на стария и слагане на друг двигател. А колегата в предния пост казва че имало преправено поло на AFN, ако може малко повече инфо.
Върни се в “Дизелови агрегати”