Чип за 1Z въпрос
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Чип за 1Z въпрос
В понеделник като си слагам нов чип мога ли да си запазя стария и ако не ми хареса другия да си върна моя? По-принцип знам, че може, но аз да си питам, защото и знам че тези чипове за този компютър пък били еднократни.. ?
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Чип за 1Z въпрос
Мисля че няма да е проблем да си го запазиш,пиши като го сложиш каква е разликата с новия чип 

- Freakylol
- Автомобил:
Искам нов, защото този Дани от Монтана нещо ме съмнява да е направил нещо..
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Ако нещо-мини и през Плевен,тъкмо ще имаш различни чипчета
Имам близък приятел с 1з ииииии вече доста километри не може да се нарадва на вървежа 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ест. че можеш те ще ти дадът други чипчета 

- Freakylol
- Автомобил:
Ми не знам основно ще слагам друг е защото нямам AFN пасат да пробвам или 90ка с чип за да сравня дали нещо е направено а и когато са слагали чипа аз още нямах книжка като това е било преди повече от 2-3 години а и нищо не губя човека ще ми го направи за без пари
също може да се окаже че чипа дето съм в момента с него е надул доста колата защото като натисна доста пуши отзад а може и да е направен много зле и просто да си е пак така 90к.с. и да пуши много и да създава илюзията че много е надут .. не знам и ако новия чип не ми хареса мисълта ми е дали ще мога да си върна този дето съм с него защото ми казаха че тези схеми или клеми или ддз какво се води са еднократна употреба и веднъж свалена не може да се сложи пак.. да не споменавам че оригиналния ми софтуер си го държах в подлакътника и някой "приятел" е решил, че ще му служи за нещо ама хайде ма*ната му

Върни се в “Дизелови агрегати”