Golf 4, 116k.c. трудно палене при загрят двигател

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf 4, 116k.c. трудно палене при загрят двигател

Мнениеот red.devilll » Съб 01 сеп 2012 2:38

Имам и на антифриза .Незнам колко е рядко ,но имам.А я вземи утре преди да запалиш си сложи една пробна лампа на кабелите на свещите и поши после дали си чул релето или ви видял да светне пробната лампа.Може да светне,но в този сезон ще трябва да идеш на северния полюс,а не в България и околната температура да е под 5-6 градуса за да чуеш релето.Пробвай с лампата и пиши резултата да не би случайно да те е подлъгал слуха :beer

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Съб 01 сеп 2012 8:13

Не се заяждам,просто свещите си работят! :beer

Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zinoto » Съб 01 сеп 2012 10:59

Предварителен подгрев над 9 градуса НЯМА. За помпа-дюза не съм сигурен, но за роторните помпи съм абсолютно сигурен! След запалване се случва да се включат за кратко и при по-високи температури.

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Съб 01 сеп 2012 22:33

Zinoto написа:Предварителен подгрев над 9 градуса НЯМА. За помпа-дюза не съм сигурен, но за роторните помпи съм абсолютно сигурен! След запалване се случва да се включат за кратко и при по-високи температури.

Моята е ПД.Миналата година на 8 градуса околна телпература свещите не греят преди да запаля(като дам на контакт) започнаха да греят след като запалих и пробната лампа светеше около 20 секунди след като запалих мотора.
Колега,без да се заяждам или да се опитвам да те убидя,но в твоя кош някой джамбазин да не ти е сложил някой предкамерен дизел,за да ти греят свещите и да чуваш как ти цъка релето? Я взели и си пробвай по метода,който ти казах с пробната лампа и сам ще се увериш за да не си разтягаме тука само глупосто.Ако искаш може и да поснеш клипче как ти греят свещите за да се уверим всички че твоя мотор е по-различен от другите ТДИ-та

Върни се в “Дизелови агрегати”