Пасат 2006 2.0 TDI - Oil pressure
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: Пасат 2006 2.0 TDI - Oil pressure
колега ако питаш мен или провери в някоя морга ве4е ги има доста в софия или си поръ4аи по ebay.de гледам има по 500 евро по4ти нови на 10-20000км
ако искаш ще ти помогна при поръ4ването
а относно твоето турбо да не би тези маистори да не са вързали нещо както трябва и да са го прецакали.да не замине така и другото 
-
julisimo
- Автомобил: VW Passat DSG
- Двигател: BMP 2006
Решено!
Най-накрая след едномесечно чакане, известни проблеми с доставките
и други недоразумения, имам нова турбина и всичко е на 6.
Тук искам да изкажа огромните си благодарности за съдействието и подкрепата на niks76 - Ники. По-колегиален колега не познавам.
Без да се познаваме лично, направи всичко възможно за да ми помогне, дори прекалено много. За което съм му обещал да се реванширам по удобен за него начин
,
или други похвати.
Благодаря и на всички отзовали се от форума.
Успешна, спокойна и безаварийна нова година на всички.
Най-накрая след едномесечно чакане, известни проблеми с доставките
Тук искам да изкажа огромните си благодарности за съдействието и подкрепата на niks76 - Ники. По-колегиален колега не познавам.
Без да се познаваме лично, направи всичко възможно за да ми помогне, дори прекалено много. За което съм му обещал да се реванширам по удобен за него начин
,
или други похвати.Благодаря и на всички отзовали се от форума.
Успешна, спокойна и безаварийна нова година на всички.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Всичко е добре щом свърши добре 
- kpematop
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CRCA 2012
- Контакти:
Да се оплача колеги и аз го закъсах, но с А6 2.0тди БЛБ мотора. Леглото на шестограма се е разбил в балансиращия вал и незнам какво да правя. Някой има ли телефон на някой машинист/фрезист, който може да ми направи ново легло за шестограма с втулка и да го набие в балансьора.
А по принцип свалях картера да сменя оптегача, който се оказа, че е счупен и веригата е тотално аут. Намерих стара верига читава, но въпроса е дали може да се купи отнякъде същата верига нова не през Ауди понеже не я предлагат вече...
А по принцип свалях картера да сменя оптегача, който се оказа, че е счупен и веригата е тотално аут. Намерих стара верига читава, но въпроса е дали може да се купи отнякъде същата верига нова не през Ауди понеже не я предлагат вече...
Върни се в “Дизелови агрегати”