vasko__2 написа:Ако нямаш излишни пари за харчене вземи 110 AHF. По помпа-дюзата само пари ще даваш.
Колко пари си дал по твоята помпа-дюза
vasko__2 написа:Ако нямаш излишни пари за харчене вземи 110 AHF. По помпа-дюзата само пари ще даваш.
Freakylol написа:ПД-131, Само гледай да е читаво, защото не уцелиш ли си е***аш мамата, нисък разход, убийствено ускорение, поне аз за сега съм много доволен от моята, а и новото си е ново, а това за нафтата не е чак толкова капризна колкото я изкарвате..
Brezel написа:Аз имам и 110 коня и помпа дюза 115 коня. Бих избрал ПД131 коня. Много хубава машина. Обаче най правилния съвет е да не се ориентираш толкова по мотора а по състоянието на колата. Гледаш да намериш читав мотор и си караш спокойно. Щото ако вземеш някой кошник, независимо с кой мотор е, ще те накара да намразиш ТДИ
velinsl написа:Freakylol написа:ПД-131, Само гледай да е читаво, защото не уцелиш ли си е***аш мамата, нисък разход, убийствено ускорение, поне аз за сега съм много доволен от моята, а и новото си е ново, а това за нафтата не е чак толкова капризна колкото я изкарвате..
Може би за щото е служебна?
И аз съм знам, че ПД са то-шумни.
Ако разполагаш с кинтаж взимай ПД, въпреки, че не препоръчвам.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 11 госта