Здравейте колеги, скоро ще си купувам въпросното Поло. Попринцип съм си харесал ето това:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=13owyl
Особено, ако коментират цената. Насочих се към него, защото е от София и ще мога да го закарам при майстор да го погледне и да ми е спокойно. Но евентуално гледах ето това:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=13owyl
Все пак разлика в цената от 500лв не е малка... Въпроса ми е, има ли някои специфични неща при този модел които трябва да гледам. Не съм голям специалист, но основните неща мисля и сам може да се справя да ги прегледам. Знам, за веригата в картера на този модел и проблемите които създава, ако не е сменяна. Други неща трябва ли да гледам.

Какво да гледам при покупка на Polo 6N2 1.4TDI
Re: Какво да гледам при покупка на Polo 6N2 1.4TDI
Е то по евтиното изглежда 2 пъти по-добре! Виж ги чуй ги как работят пробвай им съединителите на място с ръчна.Виж какво пуши отзад и на какво мирише.Има доста изписано по тази материя .Но нали заеш че в крайна сметка си е до късмет. Колата от първия линк е на 300 000км +За втората не знам но ако и тя е над 300 поне са я прикрили добре (виж маншона на скоростния лост) струва 70лв нов в порше със топката! Успех
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, тоя модел на Поло лично на мен ми допада доста, но ако не си го сторил вече огледай и братовчедите Ибиза, Фабия с 1.9 ТДИ, това в случай, че не си решил да е твърдо Поло де (което пак повтарям ми допада много, салонът му е най-приличен от изброените) 

Поло съм решил твърдо да е. Кожата на скоростния лост на този модел се изтърква супер яко, това съм го забелязал. Има 2 такива Полота долу пред блока и двете са с изтъркани кожи, един колега от работата има такова Поло бензин и на него кожата му е изтъркана, та това важи и за по-голямата част от всичко де що съм прегледал по обявите...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Имай впредвид, че е нужен пробег около 200 000+ за да се протърка така кожата. Казвам го съвсем убедително, понеже когато баща ми взе пасатора показваше 90 000км на таблото, които не се знае колко бяха реални. Кожата на скоростния лост беше доста запазена почти като нова. В момента 5 години по-късно на километража седи 240 000км и изглежда като тия на снимките. А това със сигурност не са реалните на колата, слагаме още 100 отгоре и сам си го сметни
Колкото и смешно и абсурдно да звучи, все пак е някакъв ориентир за пробега на колата, въпреки, че не е на 100% задължително да е меродавен 

Върни се в “Дизелови агрегати”