При ускорение колата прекъсва за малко и после си наема идеално.
На диагностика всичко е в норми -дюзи, синхонизация и дебитомер.
Та въпроса ми е възможно ли е това прекъсване да е от тандем-помпата?
Тук идеята ми е да сменя възможно най-малко работи за да реша проблема, по сервизите си карат по някаква схема (маховика да съм сменял, дюзите да сменям, турбо да гледаме).
Тук из форума видях доста теми със сходен проблем но в края им така и не се стига до решение.
Колата си върви идеално, разхода е в норми, скоростите се сменят много добре, турбото е със сменен комплект защото духаше масло - но проблема е от преди това.
Колата я купих и веднага смених всички консумативи, докато я карах насам от София не съм забелязал подобен дерт, но не мога да го заявя категорично, че след сервизирането се почна с проблема.
Много ще съм благодарен за всяко ваше мнение, от Казанлък съм и бих се срещнал с препоръчан от вас човек в региона, но ми омръзна да слушам лекции от самозвани "майсторчета" на които първото им намерение да граничи с безрасъдни разходи за моя сметка.
Благодаря ви предварително!!!

Проблем Audi B6 AWX 1.9TDI
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем Audi B6 AWX 1.9TDI
Не мога да ти помогна пряко с проблема, сигурно и това което ще ти дам като информация няма да ти свърши работа, но ако имаш евентуално път към Варна, там има един човек, който целия форум знае като Ифидик memberlist.php?mode=viewprofile&u=118480 аз съм ходил 2 пъти при него в сервиза му и съм се прибирал доволен на 100%, аз лично не съм срещал негативно мнение за работата му, а моите впечатления са, че е изключително компетентен и знае какво прави, а не експериментира, така че дори и да не отидеш до Варна, най-малкото може да се консултираш на ЛС с него, момчето е много отзивчиво, влиза в положение и винаги е готов да помогне, но изчакай и други хора да видят темата за да си кажат мнението.
Върни се в “Дизелови агрегати”