Голф 3 , 1Z(трудно набира + много пуши и прекъсва студен )
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 , 1Z(трудно набира + много пуши и прекъсва студен )
По-малко милиграми = на повече гориво на старта, има възможност и за същите милиграми и пак повече гориво на старта, но трябва колата да е при мен. Върни я на положението както е била преди да я пипаш, центровката как е била? При проблеми със старта по-високо от средната черта на графиката не става по-добре. Центровката на разпределителния вал провери ли я?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 , 1Z(трудно набира + много пуши и прекъсва студен )
центровката на вала е ок. проверих я. остава да върна тогава милиграмите и ще я видим. а центровката на ваг-ком е между средната и най-горната т.е. пали супер лесно. аз точно за това се чудех защото докъто врътна и пали но след това.... 1 мин. мъгла отзад
и то и миналата година на около -20 така си палеше но трчюяаше да държа газта натисната на по-високи обороти за да не пуши и да не тресе.
аз и едни дюзи докопах дето уж ги пробваха и казаха че са добри, и ще ги сложа и тях пък ще видим.благодаря за съветите... захващам я
сега наздраве ...

и то и миналата година на около -20 така си палеше но трчюяаше да държа газта натисната на по-високи обороти за да не пуши и да не тресе.
аз и едни дюзи докопах дето уж ги пробваха и казаха че са добри, и ще ги сложа и тях пък ще видим.благодаря за съветите... захващам я
сега наздраве ...
Върни се в “Дизелови агрегати”