golf 3 TDI 1z питане за теч на гнп
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
Re: Питане за теч на гнп
капака на авансьора има малко О пръсттенче което пропускаше нафта ....купих ново и монтирах но ефект нямаше ...отново свалих ГНП и намазах с виктор раинц /в туба подобна на паста за зъби в полутечно състояние , която след 10 - 15 мин започва да става на гума/ , изчаках около 5 мин за да започне да се втърдява и тогава пристегнах болтчетата и вече две и повече години ,помпата е суха
- valkodav
- Автомобил: VW Golf 3 TD
- Двигател: aaz 1993
аз пък я оставих на чичо доктор и след два дена си я взех! Нови гарнитури цялостно и стенд, и получих съвсем друг двигател
Колата е съвсем друга
е не можах да мина през здравна каса и се разделих с 200 лв

е не можах да мина през здравна каса и се разделих с 200 лв
- ghost_83
- Автомобил:
- Двигател:
колата засега върви добре ако се увеличи теча ще я карам на майстор ако беше нещо по окачването щях сам да я оправя обаче гнп-то ми е тъмна индия
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: golf 3 TDI 1z питане за теч на гнп
Както ти казаха и с нови уплътнения може да се получи фаул.Така, че карай си докато протече така за да няма двусмислие от къде.Сменяш това дето е протекло и чакаш следващото.Следващото капане при мен бе след 2 години!!!Уплътнението от задната страна на помпата един голям "О" пръстен смених гледайки филмчета в ю-туб.Ами стана може пък да съм бил късметлия.Единствения проблем, че след седмица не запалих щото не бях затегнал достатъчно щуцерите на разпръсквачите и от там взимаше въздух.
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
Re: golf 3 TDI 1z питане за теч на гнп
Тая вечер ми замириса на нафтичка докато карах по един баир и се досетих, че може да е помпата спрях вдигнах капака и гледам потекло си е
Някой може ли да препоръча майстор от околията Бургас, Сливен, Ямбол...
И последно кое е по-добре помпа втора ръка, стари уплътнения или нови уплътнения

Някой може ли да препоръча майстор от околията Бургас, Сливен, Ямбол...

И последно кое е по-добре помпа втора ръка, стари уплътнения или нови уплътнения

Върни се в “Дизелови агрегати”