SDI мотор

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
idpapi
Автомобил:
Двигател:

Re: SDI мотор

Мнениеот idpapi » Съб 24 ное 2012 21:24

bigdady написа:Колега аз имам венто SDI,и да ти кажа чесно освен ,че на моменти ми е малко бавна нямам никви ядове нито с скорости нито с нищо,сменил съ оплътненията на ГНП тя е бош, зимата ми пали без никви ядове поддържам си я и общо взето съм много доволен.Не е бърз мотор но си е мощен набира бавно но поддържа харчи зимата 6 лятото 5 градско

Ай сиктир 5 градско.Ибиза сди 98г в Плевен градско 7,извън около 5.Карам и а3 тди агр 90 коня разхода е същия като на сди.

Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Мнениеот samo_pechka » Съб 24 ное 2012 23:53

bigdady написа:Колега аз имам венто SDI,и да ти кажа чесно освен ,че на моменти ми е малко бавна нямам никви ядове нито с скорости нито с нищо,сменил съ оплътненията на ГНП тя е бош, зимата ми пали без никви ядове поддържам си я и общо взето съм много доволен.Не е бърз мотор но си е мощен набира бавно но поддържа харчи зимата 6 лятото 5 градско

Не сравнявай скоростна кутия на Венто SDI с проблемните за Поло и Голф 4, на Венто-то си е най-обикновената 020 скоростна кутия ,която за разлика от проблемните си е доказана и масово ползвана при Голф 2,3 бензин дизел( без TDI)
А за разхода - ще го оставя без коментар mhihi mhihi

bigdady
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bigdady » Нед 25 ное 2012 23:30

е добре ела да го засечеме ако искаш.градско над 5.5 не ми е давала лятото.Извън градско ми дава 6 като карам над 130 нема ви лъжа

Върни се в “Дизелови агрегати”