Здравейте колеги. Имам въпросният Passat B6 2006 г. 2.0 TDI (BMP)от няколко седмици. Първа кола ми е, ако не броим на бащата Б4'ката

Искам да питам, ако някой има същия автомобил какво прави през зимата? Искам да кажа като я пали сутрин. Тези новите двигатели има ли смисъл да се изчакват при cold start да се стопли? А също и някоя добра добавка за дизел? Колата е от Германия внос и съответно си нямам идея с какво гориво са я карали. Викам си с някоя хубава добавка да изчистя малко резервоара, ако е възможно. Изминал съм около 1000км с дизел от Лукойл.
А също и като пусна климатроника се чува един такъв шум/звук. Все едно нещо върти вода (не знам как да го обясня)

Не е дразнещ звука. Лек е. А може и да е нормално, идея си нямам за жалост

А и тези, които са за Немският пазар на таблото си имат залепена една поставка за мобилно у-во. Това как да го махна без да разбия пластмасата

? Много яко е захванато

Ако не се сещате ето пример:
ЦъкА и до колко успях да си преведа от разни източници в нета, като се откачи акумулатора и се закачи на ново, няма ло нужда от въвежда на код за да работи аудио с-мата. Това така ли е? Не умирам от желание да пробвам