Голф 3 Проблем Парно...
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
Голф 3 Проблем Парно...
Здравейте колеги,имам проблем със парното който се прояви доста отдавна но с течение на времето направо си умря :),значи в началото като реша да го пусна независимо на коя степен не тръгваше и като чукна леко отгоре по таблото и тръгваше и тръгнели няма проблем но спра ли го пак трябва да чука отгоре таблото,после пък колкото и да блъсках по таблото не тръгва и не тръгва а само докато си карам и в даден момент се включва но после и това спря и в движение да се включва,намерих че като чукна отдоло под жабката в ляво пак се включва но и това изкара малко понеже както си работи и само спира и духа едва едва и сега почти не се вкл.Ако има някой колега в София който има познания и би могъл да разглоби таблото да се види какво аджеба не му работи понеже като чувам и перката която се върти леко закача някаде и дразни като е на малка степен,или ако знаете някой сервизче където биха могли да ми обърнат внимание ще съм благодарен.
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
Re: Голф 3 Проблем Парно...
според симптомите които си описал наи вероятно е вентилатор ако минаваш през варна мога да го погледна и евентуално да го поправим
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
williams_vn написа:според симптомите които си описал наи вероятно е вентилатор ако минаваш през варна мога да го погледна и евентуално да го поправим
За жалост колега работя в София и за момента няма път натам, а ми се иска колкото се може по скоро да се разреши проблема че температурите са прилични а в купето е даже по студено хахахах :)
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Намираш ей този човек : memberlist.php?mode=viewprofile&u=109721 

Върни се в “Дизелови агрегати”