Добър вечер на всички,имам проблем,който немога да разбера на какво се дължи... Значи днеска сутринта карах колата тя е - Golf 3 1.9 TD(75.кс) 1993г. и следобяд имах работа и се качвам давам на контакт и какво да видя лампичката за маслото от картера ми мига нон-стоп и запалих колата и спря да светка пробвах същата процедура пак,но не се оправи и след 4-5 часа излязох да видя маслото в какво състояние е и на щеката ми показваше,че е на максимума

Не ми е ясно,защо ми примигва тази стресираща лампичка ? Също искам да отбележа,че колата имаше проблем преди месец и смених маслото и след това имаше течове,които бяха забелязани и спрени чак в началото на този месец... Мисълта ми е да не му трябва доливане,че ми мига това чудо или е от нещо друго ?
ПП:Правиха му преди седмица центровка на ремъка и имах проблем с ниски обороти,които си останаха и до ден днешен... При студен старт колата е на 700-800 оборота и тресе купето,но след 2-3 минути се качва на 1000 и се тресенето спира и се чува как по-забързано работи двигателя.Дори като престои топъл 5-10 мин и я запаля пак си е на 800 оборота и пак същото тресене и чакане докато се качи на 1000 и се нормализират нещата... Някой ако има някакви идеи от какво може да се получават тези два проблема нека сподели ще съм му много благодарен !