Покупка на ГОЛФ 3 1z или AFN?
- lusko_vabel
- Автомобил: Vw Passat B5 1.9 TDI
- Двигател: AFN
- Контакти:
Re: Покупка на ГОЛФ 3 1z или AFN?
Значи колега аз съм с AFN даже съм и чипосан така я взех имам и оригиналните чипове, но не искам да ги слагам вървежа е страхотен се едно бензинов автомобил караш дърпах се с един приятел със сценик 115 бензин не можа да ме мине.Ако искаш малък данък 1з, а щом питаш може би искаш вървежна кола тогава твърдо AFN
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Е ти пък си намерил с какво да се дърпаш 
- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Определено съм за АФН карал съм и 1з но 110-ката си е по читава върви повече и гори малко по малко от 90коня,вече 2години карам АФН и не съм му правил нищо,освен обслужване,масла ремъци филтри,и горе долу 95% от времето се кара като бензинка,НЕЗНАМ КАК ИЗДЪРЖА на това напрежение
,а пък за съединителя не се притеснявай ако не ти се дават толкова пари за стоков,става от 1з които е значителни по евтин и от ВР6 мисля че четох някъде че става също,друг е въпроса че 90-ките са по масови на пазара на коли,но аз бих избрал АФН

,а пък за съединителя не се притеснявай ако не ти се дават толкова пари за стоков,става от 1з които е значителни по евтин и от ВР6 мисля че четох някъде че става също,друг е въпроса че 90-ките са по масови на пазара на коли,но аз бих избрал АФН

- StefchoVw
- Автомобил:
- Двигател:
afn е по добре аз карам 1z и съм много доволен от него но afn е по добре повече коне върви повече данъка само е по голям но двигателя е чук !
Върни се в “Дизелови агрегати”