Пасат 1.9 ТДИ 90к.с. смуче въздух в горивната система!!!
-
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: AFN
Re: Пасат 1.9 ТДИ 90к.с. смуче въздух в горивната система!!!
И да добавя още нещо, колата не пуши грам. Единствено сутрин когато е студена след това и във 4000об. не изкарва отзад нищо незнам дали има значение....
- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Аз имах същия проблем и се оказа от филтера, смених 3, и накрая сложих втора употреба за проба от голф 4 и за сега нямам проблем, пробвай да откачиш маркучите от филтера и с търбичка от газ ги свържи да не минават през филтера за да провериш дали е от него, ако те е страх че има боклуци си купи за 2лв филтерче за бензин вместо търбичка и пробвай 

-
Мисля да пробвам как ще е със едно шише да видя дали ще върви нормално
- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Става и с шише, Да
-
- Автомобил:
- Двигател:
И моята АХУ си имаше балончета и вървеше и палеше без проблем.Чудех се как става тая работа но е факт 4-5 години.Сега няма но правих ремонти по помпата заради други проблеми.
-
Проблема с въздуха е оправен! Сменени са маркучите преди и след филтъра с по два броя скоби и в момента е чук, но лошото с притрисането си остана. Последните две седмици колата седя в сервиз и хората се видяха в приключение. Последното което се установи на диагностика е че има грешка от дебитомера и от някакъв датчик за оборотите (видях го само на снимка) не запомних как му беше името. И другото което остава е да има проблем в гнп - то. Сега ще сменя дебитомера и след това и датчика, обаче имам питане: Казаха ми че можело да се прави почистване на електронния блок на помпата, ако се окаже от нея. Някой да знае такъв сервиз в Сф където могат да го направят без да ми отрежат главата. Въпреки че още преди да се стигне до тук колата мина и през супер дизел и там казаха че гнп -то си е ок. Вече незнам какво да пробвам 

Върни се в “Дизелови агрегати”