1,9 ТД добавка за почистване на дюзите
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добавка за почистване на дюзите 1,9ТД
Вчера и налях STP за скромната цена от 21евро 5 литра бензин и 45 литра нафта-през цялото време ръчка,около 85% процента от прехода до милано и обратно карах с 160-180км/ч останалите 15% с 130-150км/ч.Получих оцезаема разлика след като изминах първите 100км :моторетката се отпуши чувствително-грам черен дим не пусна след рязко натискане на педала до ламарината,както правеше преди.В тези високи обороти се надявам да съм продухал изпускателната система и от части карбонните образувания по турбината,надявам се и всички емулсии не доизгорели и образували се в ниски оборти(градско)да сам ги духнал и тях.Така че чувствам осезаема разлика след интервенцията.Поздрави на всички 

Пичове, добавките ясно, но каква е ролята на бензина/газта за горене/рициново масло? Някъде бях видял обяснение, касаещо промяна на паразитните полета в помпата/..ли беше?../. Някой може ли да поясни? И както салама е направил "3 в едно" не неутрализира ли до известна степен отделните ефекти?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,колеги решил съм да си взема тази прословута добавка Liqui Moly за почистване на дюзите на дизеларка и въпроса ми е намира ли се във всеки град такова чудо,защото съм от В.Търново ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://online.merkury-bg.biz/Joomla/ind ... t&Itemid=1Тази добавка е много добра за почистване.Ако имате гнили или пропукани маркучи ще ви избие нафтата.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
vwfan86 написа:Здравейте,колеги решил съм да си взема тази прословута добавка Liqui Moly за почистване на дюзите на дизеларка и въпроса ми е намира ли се във всеки град такова чудо,защото съм от В.Търново ?
Габрово, Велико Търново
„Хибит“ ЕООД
гр. Габрово
ул. „Р. Даскалов“ №14
Мирослав Попов
тел. 0899 99 88 16
e-mail: hibit@gabrovo.com
Обади се и питай в Търново къде се предлагт подуктите им !

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Re: 1,9 ТД добавка за почистване на дюзите
Принципно на бензиностанции Еко се предлагат продукти на Лики Моли .
- Vw vento 1.9 TDI
- Автомобил: vw vento 1.9 tdi
- Двигател: 1z 90 hp
здравейте колеги някой знае ли Какъв е размерът на маркучетата за ваком на vw vento 1.9 TDI 1Z 90 hp и някой знае ли дали ще станнат От тия вакуумни маркучета --> http://www.racing-mania.com/browse/category/id/67/
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Vw vento 1.9 TDI написа:здравейте колеги някой знае ли Какъв е размерът на маркучетата за ваком на vw vento 1.9 TDI 1Z 90 hp и някой знае ли дали ще станнат От тия вакуумни маркучета --> http://www.racing-mania.com/browse/category/id/67/
Ама точно във вярната тема си уцелил да пишеш, да знаеш

Върни се в “Дизелови агрегати”