Да, така реших. Мерси за съвета. Все пак не пречи да почоплим над това какво и как се променя...
Мисля в емкомплект да свърша работата тази седмица
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

polo 6n2 sdi, махане на катализатор
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
Re: polo 6n2 sdi, махане на катализатор
Jivko7777 написа:analplanet написа:Ами промяната е че стана по шумно смисал бучеше много "беше с тръба не с резонатор"иначе се отпушва колата алоква някък!ако имаш излишни пари сложи си нов катализатор и все едно не си я пипал!
не давай грешни съвети! Сложи си резонатор колега стига си го мислил и няма да има промяна в звука ;)
нее грешен съвета които съм дал първо съм имал лично същото поло и съм го направил това което той иска да направи и съм видял какво става"БЯХ С ТРЪБА А НЕ С РЕЗОНАТОР МОЖЕ БИ ЗА ТОВА БУЧЕШЕ". Става най добре с нов катализатор но е много скъп!Той сам си избира кво да сложи
-
- Автомобил:
- Двигател:
analplanet написа:Jivko7777 написа:analplanet написа:Ами промяната е че стана по шумно смисал бучеше много "беше с тръба не с резонатор"иначе се отпушва колата алоква някък!ако имаш излишни пари сложи си нов катализатор и все едно не си я пипал!
не давай грешни съвети! Сложи си резонатор колега стига си го мислил и няма да има промяна в звука ;)
нее грешен съвета които съм дал първо съм имал лично същото поло и съм го направил това което той иска да направи и съм видял какво става"БЯХ С ТРЪБА А НЕ С РЕЗОНАТОР МОЖЕ БИ ЗА ТОВА БУЧЕШЕ". Става най добре с нов катализатор но е много скъп!Той сам си избира кво да сложи
еми точно че не става най добре с нов катализатор а с хубав качествен резонатор ;)
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
Jivko7777 написа:analplanet написа:Jivko7777 написа:analplanet написа:Ами промяната е че стана по шумно смисал бучеше много "беше с тръба не с резонатор"иначе се отпушва колата алоква някък!ако имаш излишни пари сложи си нов катализатор и все едно не си я пипал!
еми точно че не става най добре с нов катализатор а с хубав качествен резонатор ;)
ДОБРЕ МАЙСТОРЕ!
Върни се в “Дизелови агрегати”