За "евтината"нафта и двигателя????

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Maki
Автомобил:
Двигател:

Re: За "евтината"нафта и двигателя????

Мнениеот Maki » Вто 18 дек 2007 23:53

elica написа:Здравейте момчета, имам питане за дизела: Струва ли си да даваме по 2,10 лв. (за сега) за дизел от "реномираните" бензиностанции, защото напоследък чувам едни такива противоречиви мнения за качеството й. Казват, че той бил доста разреден и нямал нищо общо със същинския дизел, а "крадената " нафта е на половин цена, ама пък за нея хептен нищо не знам! Та ако искам да си щадя двигателя-какво да зареждам? Благодаря предварително и ще почерпя..... :beer
mod edit: vaskoto1

Ами зависи,много зависи кой какво разбира под евтина нафта!!!
За мен е ефтина когато не плащам 2.03 а 1.50 лв. а нафтата е една и съща.
Аз съм от едната страна на колонката,тира от другата....и познайте какво става.Или пък каква е разликата ако същата нафта мине през една туба или в най-лошия случай през резервоара и през туба?!Все тая.Но за мен тя е ефтина!!!
Но ако е някаква боза с подозрителен произход и с кофти цвят и мирис-незнам,всеки сам си избира.
За това,че ако питането е за ефтина или "някаква си" каквато и де ,има разлика!

matres
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот matres » Чет 18 апр 2013 8:08

момчета аз съм от софия и работя като разносвач на пици и сериозно търся Читава нафта на черно .. имах човек от градския трянспорт ама се оказа не сериозен така че ако има някои сериозен с хубава нафта да пише

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 18 апр 2013 8:18

Ха ха ха ,то във форума е пълно с хора разполагащи с големи количества нафта за продаване :exclaim Дори и случайно да има някой такъв той ще си намери за 5 мин желаещи от приятелите и познатите да му я купят и едва ли ще търси някой непознат от форума да му я предлага,но все пак ...успех :mhihi

vankera
Автомобил: passat 1.9 TDI
Двигател:

Мнениеот vankera » Чет 18 апр 2013 9:04

Съгласен съм с горното мнение ... от опит знам ,че има ли 'евтина нафта' тя се пръска за броени минути,стига да знаеш на кой да звъннеш :biggrin :biggrin :biggrin

Потребителски аватар
boqn92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boqn92 » Чет 18 апр 2013 9:16

Не съм против евтината нафта но експериментирах с скъпата нафта на ОМВ и колата средно 1л по малко гори.Нафтата на черно ако е пак от бензиностанция но то ще е най вече от Лукойл за тях пък да не говоря.
Точно снощи си вземах 24л за 48лв и колата се спъна леко.

Върни се в “Дизелови агрегати”