Здравейте колеги.Въпроса ми е следния.Започна да свири нещо по двигателя и се оказа обтяжната ролка на пистовия ремък.Лошото е,че съм в чехия и цените за ремонт за различни.След посещение в сервиза ми казаха около 5000 чешки крони това са 375 лева като от тях 75 лева са само за труд.Моля кажете ми струва ли си ,и още нещо.Ако не я сменя колко може да изкара тека.Колата е б5 1.9 тди 90 кс.AHU мотор.
Момчета намерих части които са по евтини.Ролка ремък пише qyap germany 57лв.Ремък gates 22лв.Ролка алтернатор made in eu 45лв.Кажете ми заслужава ли си да ги слагам,защото инече ми искат много.

б5 1.9 тди 90 кс.AHU обтягаща ролка пистов ремък
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: обтягаща ролка пистов ремък
Така и така си решил да ги слагаш...! 

Слагаи не се притесняваи.Ремъка е добър.Ролките .....може и да изкарат повече отколкото си мислиш.Аз така сменях лагер главина кореиски и ми казаха максимум 10000км.....вече 45000 не е скръцнал...Каква е гаранцията че като чужденец няма да ти пробутат ментета ако речеш да купуваш по скъпи...
- pepi_king
- Автомобил:
- Двигател:
След малко ровене в гугъл се оказа се,че не е немско а китайско производство.
Не знам.Най вероятно ще ги поръчам частите пък ще видим какво ще ми доставят.Саита през които ще поръчвам е http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/Специализиран саит за части само на шкода и фолцваген.Има и телефон мога да се обадя да питам дали е целия механизъм.
Не знам.Най вероятно ще ги поръчам частите пък ще видим какво ще ми доставят.Саита през които ще поръчвам е http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/Специализиран саит за части само на шкода и фолцваген.Има и телефон мога да се обадя да питам дали е целия механизъм.
- Прикачени файлове
-
- 19-786-large.jpg (20.19 KиБ) Видяна 1114 пъти
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Вълчан написа:Аз така сменях лагер главина кореиски и ми казаха максимум 10000км.....вече
KBS ли беше марката ???
- pepi_king
- Автомобил:
- Двигател:
Re: б5 1.9 тди 90 кс.AHU обтягаща ролка пистов ремък-Решено
Момчета частите вече са сложени плюс предни и задни дискове и накладки,пък ще видим колко ще изкара ролката.
Върни се в “Дизелови агрегати”