Добър вечер колеги.. пред страшна дилема сам и ще съм ви много благодарен, ако изкажете по едно сериозно мнение и съвет как да постъпя.

Значи проблема е следния.. Карам Vw Golf 4 1.9 TDI 150h.p. ARL-ка от град Сливен съм и съм решил да и сложа спортна генерация, но не съм много наясно как стоят нещата. Ходих в сервиз за аспуси тук в Сливен.. позаинтересувах се за цената, колко ще струва цялата работа д/г и ми казаха към 350 лева, нито марка ми казаха, нито видове аспуси и т.н. Разбрах, че и катализатора трябвало да се сваля, четох доста за тия катализатори.. моя е стар не е сменян от както е произведена колата(тя е на близо 200000 км).. от сервиза ми казаха , че могат да я изкупят за 150 лева и да ми спаднат от цената на генерацията.. Чудя се дали изобщо ми трябва този катализатор и дали не струва повече, но и не знам къде да проверя.. Доколкото разбрах хората ги махат и на тяхно място слагат резонаторно гърне ..повече върви, вдига се шума, дори някаде бяха написали, че падал разхода на гориво. И ако може да ми препоръчате сервиз в който да ми я направят самата генерация