Знам че ще ми набива грешка сега след като съм го откачил от кабела, но колата е направо самолет. Сигурно с нов дебитомер ще е още по добре но въпросът ми е дали мога да я карм известно време с откачен дебитомер. Дали това няма да и навреди. А иначе ще си взема нов но може да минат 1000 километра до тогава.
Иначе незнам как върви 1,9 ТДИ АЛХ с изправен дебитомер но тази е направо пушка в момента. След смяната сигурно няма да имам думи...

VW Golf 4 1.9 TDI ALH не върви...
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Golf 4 1.9 TDI ALH не върви...
D.Topalov написа:Иначе незнам как върви 1,9 ТДИ АЛХ с изправен дебитомер но тази е направо пушка в момента. След смяната сигурно няма да имам думи...

- D.Topalov
- Автомобил: VW Golf mk4
- Двигател: ALH
Сигурно ще усетя с нов още подобрение, но никой не отговори на въпроса ми колко време мога да карам с откачен дебитомер и дали ще й стане нещо на колата?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Нямаш проблем да караш така,но ВСЕ ПАК караш голф 4,купи си друг дебитомер!!!
Ти ще ги дадеш за гориво,щото така харчи повечко!

Ти ще ги дадеш за гориво,щото така харчи повечко!
- D.Topalov
- Автомобил: VW Golf mk4
- Двигател: ALH
Благодаря. Ще сменя дебитомера, но ще я покарам малко така, че има и други неща които трябва да смена
идеята ми беше дали дебитомера може да изчака да кажем едни около 1000 км. Благодаря ви за помощта 

Върни се в “Дизелови агрегати”