Маслен сепаратор 1.4 тди
- edmunddo
- Автомобил:
- Двигател:
Маслен сепаратор 1.4 тди
Колеги проблема е следния-от маркуча за маслени пари изкарва много масло и го набива в маркуча от въздушния филтър към турбината.В момента е на 7К от масло и едва вчера долях 300гр. масло.Въпроса ми е има ли този мотор маслен сепаратор,къде се намира,защото си мислех,че е в капака на клапаните откъдето излиза и маркуча,но не можах да го извадя.Ще съм благодарен ако някой,който работи с ЕТКА или просто знае нещо по въпроса да сподели.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Маслен сепаратор 1.4 тди
Колега бях ти пратил на лични един сервиз във Варна за теча на масло, помогнаха ли ти? Сега гледам ,че пак имаш някакъв маслен проблем. Даже пак щях да ти пратя лично съобщение за тях ,но се сетих че съм ти го пращал преди.
- edmunddo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Маслен сепаратор 1.4 тди
Да колега благодаря ти за адреса,аз даже още си го пазя ама проблема си го намерих сам.Оказа се гарнитура на тандем-помпата към главата.и си го оправих сам за 19лв.Този обаче незнам как,защото тече от маслените пари към турбината.А нали доста други коли си имат сепаратор,който се позацапва и трябва да се мие понякога.И си мислех дали и полото няма такова сепараторче ама не мига да разбера ако има къде е,а и никъде в нета не намерих нищо.Затова помолих тук някой колега,който работи с ЕТКА да ми каже.