Зарежда акумулатора под 13.60
- bate
- Автомобил: Бора 20 115
- Двигател:
Зарежда акумулатора под 13.60
Здравейте. Купих нов за мен автомобил. На първата сутрин се оказа, че акумулатора няма достатъчно ток и не мога да запаля. Дадох ток от лудия Голф и колата запали. Карах я през деня ок. На другата сутрин същата работа. Измерих как зарежда - 13.65 на включени къси и вентилатор на 4. Отечки няма - 0.01. Отидох на майстор и той същото каза. Спряхме се на акумулатора. Преди седмица купих нов. Карах една седмица и тази сутрин пак същата песен. Реших да пробвам да дам ток от стария акумулатор. Сложих го до колата извадих кабелите и той завъртя като луд. Оказа се, че проблема не е в акумулаторите. Да добавя, не ми завериха гаранцията защото не ми зарежда алтернатора 13.8. Сега съм оставил колата на един майстор той ми говори за диоден блок. Ако някой знае нещо да помага. Благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Зарежда акумулатора под 13.60
Да беше казал нещо за модела на автомобила, капацитета на новия акумулатор, а също и марката му, евентуално може да се окаже некачествен, принципно слабо зарежда за дизел, но и други неща имат значение като например консумацията на стартера. Ако не върти с ряз на зареден акумулатор... ревизията на стартера никога не е излишна, поне смазване.
- bate
- Автомобил: Бора 20 115
- Двигател:
Колата е корса С 1.7 - 65кс , 2001г. Търсих Поло което да ми хареса, но уви не намерих и сега вече почнаха проблемите .
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Една тема е достатъчна.
Върни се в “Дизелови агрегати”