Здравейте
бях си закарал колата на един "майстор" да ми смени сервото и главата на колата (защото беше пукната) и след като ми я върна колата имам проблем когато натискам педала на гаста.
Случва се така че все едно педала "не работи" понякога и след малко сам се оправя.Колата не е изгаснала а просто все едно не и подавам гас и след малко се оправя.
Прави го на различни интервали от време и на различна скорост.
До колкото колата е с електронна гас тоест има някъде потенциометър и е възможно той да дава дефекти?
къде се намира той и как може да се провери или замери дали работи в целия си диапазон?
Колата е А3 97 година 1,9 ТДИ AGR двигател.
Мерси

проблем при натискане на педала гас
-
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател:
- sharik
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF 1994
Re: проблем при натискане на педала гас
Потенциометъра е точно над педала за газ на моя голф го сменях зор си е работата
-
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател:
Re: проблем при натискане на педала гас
Проблема се оказа другаде :)
Леко е задържал педала спирачка.Много леко може би 1 см ход.И това в продължително натискане колата просто забиваше все едно и отнемах гаста.Обърнах внимание и че темпомата беше също спрял да работи.
Мерси на всички :)
Леко е задържал педала спирачка.Много леко може би 1 см ход.И това в продължително натискане колата просто забиваше все едно и отнемах гаста.Обърнах внимание и че темпомата беше също спрял да работи.
Мерси на всички :)
Върни се в “Дизелови агрегати”