ААЗ- въпреки нов терм.отоплението не топли - решено

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
ch5393ah
Автомобил:
Двигател:

Re: ААЗ- въпреки нов терм.отоплението топли но не както пред

Мнениеот ch5393ah » Вто 17 дек 2013 21:03

Самото табло се държи с 2 гайки под кората на чистачките а самата кутия има 3 гайки зад морора с големи шайби и на тях гумички

Потребителски аватар
kiko946
Автомобил: GOLF 3
Двигател: AAZ 1992 g

Мнениеот kiko946 » Вто 17 дек 2013 22:42

ch5393ah написа:Самото табло се държи с 2 гайки под кората на чистачките а самата кутия има 3 гайки зад морора с големи шайби и на тях гумички

posледното което казваш за гайки съвсем точно съм от отвил и понеже по цял ден се ровя в нет пространство ето кво открих:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=152266

Потребителски аватар
kiko946

Мнениеот kiko946 » Вто 17 дек 2013 23:11

samo_pechka написа:Преди време се чудех какъв дунапрен да ползвам за тази цел, реших ,че подложка за ламинат ( една леко вълнообразна е, продава се на руло ) или направо с тиксото , онова якото ( сиво и черно има ) да опердаша клапата :biggrin , поне знам че повече няма падне "дунапрен" оттам :icon_lol

КОЛЕга дай акъл с какво си облекъл тези прословити клапи /утре се надявам да се докопам до тях/ мн. яки да станат?

Потребителски аватар
ch5393ah
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ch5393ah » Сря 18 дек 2013 2:04

За ги залепям с има едни кърпи за маса мъхести и тънки и силикон дирко на елринг не мърдат! Ако някой знае нещо мноооо яко да дава акъл.......

Потребителски аватар
kiko946

Re: ААЗ- въпреки нов терм.отоплението топли-решено

Мнениеот kiko946 » Вто 31 дек 2013 12:45

ch5393ah написа:За ги залепям с има едни кърпи за маса мъхести и тънки и силикон дирко на елринг не мърдат! Ако някой знае нещо мноооо яко да дава акъл.......

az пък купих естесвена кожа мн. здрава за обувки с която обвих и залепих клапите с хелметекс от двете страни и още около един сантиметър завих върху вече залепената и там занитих с малки нитчета и четирите клапи.....
първта е в ръкава от вентилатора водещ към кутията в която са останалите три разпределя и дозира въздух първата клапа спира въздуха към останалите три намиращи се в кутията.
в заключение , сега парното е мноооо яко и да искажа мойта благодарост на anatoli_velikov ,
който въпреки голямата си заетост намери време да ми помогне и всички ,които взеха участие за проблема ми.

снимал съм и забравил да покажа снимките на клапите. ако се загледа човек са се очертали отворите през които минава свободно студения въздух
Изображение

Последно избутана от kiko946 на Вто 31 дек 2013 12:45.

Върни се в “Дизелови агрегати”