Проблем пассат б4 1,9 тди 1З забива

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
ej0
Автомобил: Passat B6
Двигател: BMR

Re: Проблем пассат б4 1,9 тди 1З забива

Мнениеот ej0 » Пон 06 яну 2014 22:32

Anonymous88 написа:Аз смених старото Венто 1з със МК 4 AJM мотор 115/116кс.(така и не разбрах колко с точност е на всякъде различно ги дават :rolleyes ) и съм много доволен.
Аз също си търсех Б5.5 но сравнение с Голфа цената им е доста по висока(но не съжалявам за избора си). Единствения недостатък на тия коли(според мен) е че данъка и е сериозна цифра.
Не искам да те уча а просто да те предпазя от наглите джамбази. Като тръгнеш на "лов" за такъв автомобил вземи с теб някой който е мн навътре в нещата с тези мотори, че да не те боли главата после(в момента с баща ми правим 1 Бора ARL нов внос от англия и е просто :scare3 а за собственика и :rolleyes )
Дано да уцелиш добър почитан екземпляр. Успех :beer

Мерси за бързия отговор колега :bowdown наистина цифрата на данъка е висока, но всяко удоволствие си има цена. :mhihi :mhihi Но сякаш повече съм за пассата май щото возията при пассата ще е съвсем друга сравнение с голфа. Иначе моя кораб на мен и на баща ми от 7 години не ни е правил мизерии сипвам си нафтата сменям си маслото и пушка,но вече ми омръзна или трябва да му направя подобрение (тунинг) или да го продавам да си взема по голям и по нов :cool :cool :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пон 06 яну 2014 23:58

По-новия Пасат няма да е по-голям от Б4-ката със сигурност :wink

Потребителски аватар
ej0
Автомобил: Passat B6
Двигател: BMR

Мнениеот ej0 » Вто 07 яну 2014 10:29

Golf_Diesel_ написа:По-новия Пасат няма да е по-голям от Б4-ката със сигурност :wink

Исках да кажа по луксозен и малко по пъргав. :screwy :drunk :mhihi :mhihi

Върни се в “Дизелови агрегати”