Здравейте, проблема е следния. Вчера сутринта като запалих колата гря доста и като запали се изфосира, но то на вън си беше студено и мисля, че е нормално. Но това което ми направи впечатление и ми се струва ненормално е че както си работеше на ниски подадох съвсем леко газ, плавно до към 1000 оборота и я пуснах. Двигателя силно се разтресе и изтупа, оборотите си паднаха до ниските и си заработи нормално на ниски. Направих го няколко пъти до към 1000, 1100 оборота и все същото, като дам повече газ оборотите си падат нормално без разтрисане. Иначе си върви и работи нормално. Баща ми каза че "тя така си правела по някога и после спирала", аз имам книжка от около месец, месец и нещо и сега аз я карам повече и затова ми прави впечатление. Преди това съм я карал из село, но или не е правила така или не съм обръщал внимание. Също и изгасна грубо като се разтресе но пак не съм обръщал внимание дали друг път го прави. Това всичкото го направи студена вчера като я местих пред блока, работила е около 5мин и показваше 5.5 градуса.
Благодаря предварително и поздрави!