б5 дизел ahu шум от съединителя

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
ch5393ah
Автомобил:
Двигател:

Re: б5 дизел ahu шум от съединителя

Мнениеот ch5393ah » Вто 15 апр 2014 0:19

vladikn написа:Само колеги искам да споделя, че лично на мен ми се е случвало стърженето на една кола да е когато се натисне педала на съединителя, както и на друга когато не е натиснат и в двата случая се оказва аксиален лагер.Не споря с никой и с устройството на автомобила само си изразявам мнението. Лагера може да се допира до притискателя което според мен зависи от самата кола/ дали и с жило или хидравличен съединител/.Не съм човек които само пише, а съм направил поне 50 съединителя. Видял съм много неща затова не съм с общото мнение.

И така е бивало... :a045

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Re: б5 дизел ahu шум от съединителя

Мнениеот phantom_ » Вто 15 апр 2014 16:16

vladikn написа:Само колеги искам да споделя, че лично на мен ми се е случвало стърженето на една кола да е когато се натисне педала на съединителя, както и на друга когато не е натиснат и в двата случая се оказва аксиален лагер.Не споря с никой и с устройството на автомобила само си изразявам мнението. Лагера може да се допира до притискателя което според мен зависи от самата кола/ дали и с жило или хидравличен съединител/.Не съм човек които само пише, а съм направил поне 50 съединителя. Видял съм много неща затова не съм с общото мнение.

Да,колега напълно съм съгласен с теб...но спора се заформи от не компетентни мнения който твърдяха че Не можело Чаткането да е от аксиалния лагер когато е натиснат съединителя,защото тогава лагера не контактувал със съединителя :facepalm Просто трябваше да се поясни че лек шум може да има при не натиснат съединител,но и при натиснат чаткането да е от аксиалния лагер icon_idea

Върни се в “Дизелови агрегати”