Здрвейте приятели. ще ме извините за правописни грешки но по принцип пиша на фонетика, а този комп няма.
Закупих си пасат В5 АHU 1.9 ТДИ-90к, но нощо не му се върви. казаха ми, че най вероятно ще е вакумреголатор, които се намира под турбото и от него излизат три вакума. Сменихго с друг, но пак нейска. Колата се набира до 2300-2400 оборота и след това умира. Друг спецялист ми каза, че най вероятно ще е клапана за разтоварване на налягането на турбото, но уви не е от него, защото си работи.
ПИТАМ: възмовно ли е колата да не иска да върви от това, че помпата е прехвърлена с един зъб на предварение и гарнитурите са и за смяна, защото виждам, че има нафта по нея. Ходих при трети "специалист", той пук ми каза, че дебитомера е за смяня, след което го завъртя по чесовниковата стрелка и колата се управи, но за кратко време и сега пак си е същата работа. Каде да търсч проблема. със завъртян дебитомер вървеше до 3000 оборота. Няма грешки защото я закачвах на комп.
ПОМАГАЙТЕ.
Колата я имам от 15 дена и вече ме отчайва. От град в близост до Монтана съм

Пасат В5 АHU 1.9 ТДИ-90 кс как да го накарам да тръгне
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: купих пасат В5 и се чудя как да го накарам да тръгне
Ходи при някой майстор дето няма да върти дебитомера Дани от Монтана съм чувал че е свестен
-
- Автомобил: pasat B5 TDI 90
- Двигател:
Re: Пасат В5 АHU 1.9 ТДИ-90 кс как да го накарам да тръгне
А и забравих да добавя. че с 40 литра нафта съм минал 350 км смесено
- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Аз ходих при Дани от Монтана.Бях със същите симптоми като теб колега.Той на мен не ми помогна.Но поне ще ти направи диагностика и ще ти снеме ЛОГ файлове.Всичките ми проблеми си реших при Ивайло от Варна/ИФИДИК/.Той е Бог на дизелите.Успех.
- kompresor
- Автомобил: Audi 8D Avant
- Двигател: AEB 1996
- Контакти:
Почисти го този дебитомер.
-
- Двигател:
здравейте.
Искам да ви кажа, че си реших проблема. Отидох при едно момче в Монтана, Юри се казва и направи чудеса с тая кола. Изолира и дебитомера и направи пълна диагностика и други неща, които не съм много компетентен да ви обясня, но колата не е същата. Евала на това момче, Работа за един час и всичко за 120лв.
Искам да ви кажа, че си реших проблема. Отидох при едно момче в Монтана, Юри се казва и направи чудеса с тая кола. Изолира и дебитомера и направи пълна диагностика и други неща, които не съм много компетентен да ви обясня, но колата не е същата. Евала на това момче, Работа за един час и всичко за 120лв.
- dispatch
- Автомобил: Passat В6 HighLine 2010
- Двигател: CBBB DSG6 02Е
Сигурен ли си, че е "изолирал дебитомера"?
-
- Двигател:
да на 100% съм сигурен, защото съм го свалил и колата върви за стах, а човека каза че го е махнал. Това момче направи чудеса с колата 

- kompresor
- Автомобил: Audi 8D Avant
- Двигател: AEB 1996
- Контакти:
Тди без дебитомер 

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Възможно е със съпротивление,но харча как е?А и доста пушек ще трябва да се вдига 

-
- Автомобил: VW Golf III 2.0 8V
- Двигател: AGG
Отиди в Супер Дизел на околовръсното до Царско село на мен за ГНП-то ми взеха около 300лв. с диагностиката , сваляне , качване на ГНП-то , нови гарнитури , регулираха я на стенд помпата сега не мога да си позная колата върви супер и я направиха за един ден сутринта я закарах следобяд си я взех !!!
Върни се в “Дизелови агрегати”