голф 4 тди ПД прекъсване
- Vanka7aa
- Автомобил:
- Двигател:
голф 4 тди ПД прекъсване
Здравейте! От 2 дена имам проблем с голф 4 помпа дюза след като заредих на Лукойл екто дизел след 50 км. започна и прекъсването след 2000 оборота. Качвах я при двама майстора на Ваг и 2 мата ми казаха, че имам недостиг на гориво. След това започнах да проверявам нещата от по дребните ии започнах с доливане на гориво,изолирах филтъра, изчистих помпата в резервоара и проверих буксата с кабели където подава захранване на дюзите. Интересното е защото колата нито пуши нито тресе нито мени обороти до 2000 оборота и след това започва прекъсването. Вървежа е 50/50 но не е както преди.Съвети ? :)
- Vanka7aa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Прекъсване при голф тди ПД
Още малко жокери .... Колата изчисти за 1 ден имаше съвсем леко прекъсване вървежа се оправи и сега започна да прекъсва само като загрее напълно иначе като е студен се усеща съвсем леко. 6-7 майстора в Монтана го гледаха и никой нищо не знае.

- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Провери си вакумните маркучета!
- Vanka7aa
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема се реши сам просто спря да прекъсва без да правя нищо

-
- Автомобил: Фв туран
- Двигател: BMN 2007 г

манол написа::beer То какво излезе на края - проблем бил в бензиностации Лукойл. И моите преки наблюдения са да не се ходи там - просто колата не върви след това.![]()
+1 бях им редовен клиент, докато един слънчев ден след зареждане колата не искаше да се форсира и беше задушена. След смяната не се е случвало повече.
- Vanka7aa
- Автомобил:
- Двигател:
хахаха сипах пак на Лукойл и пак почна да прекъсва ... Край с тази бензиностанция. Взех си добавка за почистване Про-тек и сега ще видя как е : ))

Върни се в “Дизелови агрегати”