Passat 5.5 1.9TDI 4motion 6 скорости демпферен маховик
- AuDi_RuLzz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Passat 5.5 1.9TDI 4motion 6 скорости демпферен маховик
Колата е тази от заглавието.Искам да разкарам Демпферния маховик.Ако си купя оригинален притискател с феродо и лагер мога ли на тях да сложа твърд маховик и съответно от каква кола
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Демпферен маховик Passat 5.5 1.9TDI 4motion 6скорости
Имa тaкивa китове зa смянa.A можеш дa ползвaш и твоя демпферния ,зa тaя цел трябвa дa му рaзкaрaш пружините ,рaзпробивaш където сa нитовете ,и нa тяхно място слaгaш болтове към огледaлния диск директно и стaвa твърд 

- AuDi_RuLzz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Демпферен маховик Passat 5.5 1.9TDI 4motion 6скорости
Не ми върши работи готовия кит защото излиза към 800лв
Последна промяна от gr_kanev на Пон 15 сеп 2014 13:00, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
- lord_aggo
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2016 DFCA
Re: Passat 5.5 1.9TDI 4motion 6 скорости демпферен маховик
Колега,
Предполагам, че за да пуснеш такава тема си запознат с плюсовете и минусите на тази смяна, но все пак - помисли два пъти преди да предприемеш.
Предполагам, че за да пуснеш такава тема си запознат с плюсовете и минусите на тази смяна, но все пак - помисли два пъти преди да предприемеш.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat 5.5 1.9TDI 4motion 6 скорости демпферен маховик
Здравейте
аз съм със същия Пасат но не е 4мotion и от скоро смених съединителя със заместител. Сега е с твърд маховик и в началото много се притеснявах но за 1500 км нямам забележки. Просто си мисля че сега трябва скоростите да се сменят на по високи обороти/не повече от нормалното, но не и на ниски/ за да не се товари, понеже в такива моменти вече го няма демпфера.
аз съм със същия Пасат но не е 4мotion и от скоро смених съединителя със заместител. Сега е с твърд маховик и в началото много се притеснявах но за 1500 км нямам забележки. Просто си мисля че сега трябва скоростите да се сменят на по високи обороти/не повече от нормалното, но не и на ниски/ за да не се товари, понеже в такива моменти вече го няма демпфера.
Върни се в “Дизелови агрегати”