ПРОБЛЕМ С ТЕМПЕРАТУРАТА ?!?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
HAPPY13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HAPPY13 » Съб 30 дек 2006 23:31

:) О.К. ...тогава? Имам 2 резерви за сега. Глава оборудвана от познати или двигател от АУДИ 1.6 тд или тди, ако не бьркам, но го дават комплект сьс скорости :cry:. Даите сьвет. Главата е кам 200 лв. максимум. Двигателя:400-450 ( с сорости, които не ми трябват. То и блока не ми трябва). Идеи? Мерси пак :wink:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 31 дек 2006 15:13

Аз бих зел главата щото мотора надали излиза от завода :wink:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 31 дек 2006 17:17

И аз се присъединявам към мнението на колегата Rabbit_TDI. Надявам се главата е читава ? Двигателя със скоростите няма какво да ги правиш - на твоята кола са напречно разположени, а на Ауди - надлъжно. Освен ако не искаш евентуално да припечелиш /съмнително е/ като продадеш после това , което ти остане.
Успех,
и весело посрещане на 2007 година !

Потребителски аватар
Kalinn
Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
Двигател: ARL

Re: ПРОБЛЕМ С ТЕМПЕРАТУРАТА ?!?

Мнениеот Kalinn » Пон 01 яну 2007 19:39

HAPPY13 написа:ЗДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ. НОВ СЬМ ВЬВ ФОРУМА. ИМАМ Г2 1.6Д ОТ 1 МЕСЕЦ. ВЗЕХ ГО С ЦЕЛ РАБОТА. НО МИ ХАРЕСА КАТО МА6ИНКА И ЗАПО4НАХ ДА МУ САБИРАМ ДЕТАИЛИ ДА ГО ПООПРАВИА. И ТАКА:
ПРЕДИ 2 ДЕНА МИ ПОВИ6И ТЕМПЕРАТУРАТА, НО НЕ В КРИТИ4НИЯ МАКСИМУМ. СЛЕДЯХ И РЕЖИМА ДА НЕ ЗАГРЕЕ МНОГО. ДОЛНИЯ МАРКУ4 НА ТЕРМОСТАТА СИ БЕ6Е СТУДЕН...ТЕРМОСТАТ СИ ПОМИСЛИХ. НА СУТРИНТА ГО СМЕНИХ ПРИ ПОЗНАНТ МАИСТОР И ИЗ4АКАХМЕ ДА ЗАГРЕЕ. ЗАГРИА НО НЕ ВКЛЮ4И ПЕРКАТА. СМЕНИХМЕ И ДАТ4ИКА, ДОРИ С ПО-НИСКА ТЕМПЕРАТУРА НА ВКЛЮ4ВАНЕ-76-88. ИЗМИХМЕ СИСТЕМАТА, АКО Е МИЕНЕ С ОЦЕТ :roll: . И НАНОВО. ГОЛЯМА МИ БЕ6Е РАДОСТА КОГАТО СТРЕЛКАТА НА ТЕМП.ЗАСТАНА ПО СРЕДАТА ТЕРМОСТАТА ОТВОРИ МАЛКО СЛЕД ТОВА, ПЕРКАТА СЕ ВКЛЮ4И И ВСИ4КО О.К. ТАКА ИЗ4АКАХ 4 ВКЛЮ4ВАНИЯ. И ТРАГНАХ. НО ПАК ПО4НА ДА ГРЕЕ :cry:. И ТАКА САМ 2 ДЕНА ВЕ4Е. В ДВИЖЕНИЕ ГРЕЕ НА МЕСТО СИ Е ОК. ТЕРМОСТАТА ОБА4Е СЕ ОТВАРИ САМО 1-2 ПАТИ. ДАРЖА И ПАРНОТО ВКЛУ4ЕНО НА 6, ДА НЯМА ЖЕГА. МАРКУ4ИТЕ СА ТВАРДИ, ДОЛНИА СТУДЕН...??? ПАК ЛИ ТЕРМОСТАТ? ВЬЗДУХ ЛИ ИМА, ГАРНИТУРА ЛИ? ДАИТЕ МИ СЬВЕТ. УТРЕ 6ТЕ СМЕНИМ С ДРУГ ТЕРМОСТАТ. ДНЕС ТЕМПА СТИГО ДО...1-ТА ТО4КА СЛЕД ДИОДА( ЛАМПАТА НА ТЕМП.) НОРМАЛНО ЛИ Е? НО НЕ Е СВЕТНАЛА ( О6ТЕ). 6ТЕ САМ ВИ БЛАГОДАРЕН С СЬВЕТИТЕ ВИ.

Аз имам същия проблем.Ако можеш дръш ме в течение на нещата какво става,че и аз скоро ще трябва да го правя. :wink:

HAPPY13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HAPPY13 » Пон 01 яну 2007 21:37

ЗА МНОГО ГОДИНИ КОЛЕГИ. УСПЕШНА ЩАСЛИВА И ПЬЛНА С ХУБАВИ МОМЕНТИ ГОДИНА ВИ ЖЕЛАЯ.
ЗНАЧИ ПРОПУСНАХ "МАЛКА" ПОДРОБНОСТ. НА АУДИ-то ДВИГАТЕЛЯ Е СЛЕД РЕМОНТ. КАЗВАТ ЧЕ Е КАЧЕСТВЕНО ИЗВЬРШЕН. НА 2-3 ХИЛЯДИ СЛЕД РЕМОНТА КОЛАТА Е КАТАСТРОФИРАЛА И Т.Н.Т.
ИМАМ ПИТАНЕ КЬМ gr_kanev ЗА ГЛАВАТА ОТ ГОЛФ-а КЯТО МИ ПРЕДЛАГАТ, КАК ДА СЬМ СИГУРЕН ЧЕ НЕ Е ПУКНАТА? НАЛИ ПРИ НАДУВАНЕ НЕ СЕ ОТЧИТА ТОВА? ИЛИ МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ?. СЬВЕТ АКО МОЖЕ. БЛАГОДАРЯ.
А И ОЩЕ НЕЩО :lol: МОИТА ГЛАВА КАК ДА СЬМ СИГУРЕН ДАЛИ Е ПУКНАТА? ЗА СЕГА САМО ПО ГАРНИТУРАТА СЕ ВИЖДА ЧЕ Е ИЗБИЛА.
КАКЬВ Е НАЧИНА ЗА ОТКРИВАНЕ??

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 01 яну 2007 21:55

Колега, честита Нова година !
Ако обичаш, пиши с малки букви /големите букви означават че викаш - мисля, че нямаш основание/.
За главите - няма май как да си сигурен, ама нали
HAPPY13 написа::) О.К. ...тогава? Имам 2 резерви за сега. Глава оборудвана от познати или двигател от АУДИ 1.6 тд или тди, ако не бьркам, но го дават комплект сьс скорости :cry:. Даите сьвет. Главата е кам 200 лв. максимум. Двигателя:400-450 ( с сорости, които не ми трябват. То и блока не ми трябва). Идеи? Мерси пак :wink:

Като са ти познати, няма да те излъжат, нали ? А за двигателя от Ауди откъде си сигурен как е направен ремонта, и че при катастрофата /нямам представа каква е била/ не е пострадал нещо - дори да е бил направен ремонта от заводите VAG. А и в каква степен може да ти свърши работа нещо от него ?
И ако може накрая, че и без това стана много - не съм майстор, но не съм и доктор :wink: Така че да си казват майсторите - ама освен монтаж - пробване - демонтаж друго не остава /за да си сигурен/
Успех, и много безаварийни километри !

Последна промяна от gr_kanev на Пон 01 яну 2007 22:38, променено общо 2 пъти.

HAPPY13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HAPPY13 » Пон 01 яну 2007 22:27

:lol: Извинявам се за буквите 1-во. Незнаех че означават това :lol: .
Благодаря за отговорите. Значи си остава варианта проба грешка. Така ще направя и с моита глава. Ще я шлаифам слагам и палим. Тогава да купвам друга. Няма как да е маи? Благодарности и безавариино каране на всички.

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Пон 01 яну 2007 22:35

HAPPY13 написа::lol: Извинявам се за буквите 1-во. Незнаех че означават това :lol: .
Благодаря за отговорите. Значи си остава варианта проба грешка. Така ще направя и с моита глава. Ще я шлаифам слагам и палим. Тогава да купвам друга. Няма как да е маи? Благодарности и безавариино каране на всички.

Като срършеш с ремонта ми пиши какво е станало да знам и аз какво да правя.Благодаря предварително.

HAPPY13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HAPPY13 » Пон 01 яну 2007 23:02

O да. Ще ви дьржа в нещата. Аз имам вьзможност само вечер да пиша.Работа :? След 22h мога.Утре ще драсна какво сме направили, ако маистора ми е трезвен :lol:

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Пон 01 яну 2007 23:09

HAPPY13 написа:O да. Ще ви дьржа в нещата. Аз имам вьзможност само вечер да пиша.Работа :? След 22h мога.Утре ще драсна какво сме направили, ако маистора ми е трезвен :lol:

Ок.Ще чакам да пишеш. :wink:

HAPPY13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HAPPY13 » Сря 17 яну 2007 0:25

:) Привет колеги. много се прото4иха не6тата при мен. Но от в4ера запалихме ма6инката. За сега работи :lol: :lol: . какво сам направил до тук: Надуване глава
Шлайфане глава
Гарнитура глава
Гарнитура капак
Смяна клапани
Гуми4ки клапани
Шлайфане леглата на клапани
Семеринг
Една подгряваща свещ
Ремьк на генератора
-около 290лв. До тук това се сещам...и 1л.масло и 1.5л.антифриз(концентрат). За сега впечатлениата са ми нормални. Даржи градуси малко след средата на лампи4ката. Отваря термостата, вкл.перката. Не НАДУВА :lol:. Дано да нямам грижи за сега. Пожелавам на всички колеги безаварийно каране. Благодаря ви за отговорите.

Върни се в “Дизелови агрегати”