HAPPY13 написа:ЗДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ. НОВ СЬМ ВЬВ ФОРУМА. ИМАМ Г2 1.6Д ОТ 1 МЕСЕЦ. ВЗЕХ ГО С ЦЕЛ РАБОТА. НО МИ ХАРЕСА КАТО МА6ИНКА И ЗАПО4НАХ ДА МУ САБИРАМ ДЕТАИЛИ ДА ГО ПООПРАВИА. И ТАКА:
ПРЕДИ 2 ДЕНА МИ ПОВИ6И ТЕМПЕРАТУРАТА, НО НЕ В КРИТИ4НИЯ МАКСИМУМ. СЛЕДЯХ И РЕЖИМА ДА НЕ ЗАГРЕЕ МНОГО. ДОЛНИЯ МАРКУ4 НА ТЕРМОСТАТА СИ БЕ6Е СТУДЕН...ТЕРМОСТАТ СИ ПОМИСЛИХ. НА СУТРИНТА ГО СМЕНИХ ПРИ ПОЗНАНТ МАИСТОР И ИЗ4АКАХМЕ ДА ЗАГРЕЕ. ЗАГРИА НО НЕ ВКЛЮ4И ПЕРКАТА. СМЕНИХМЕ И ДАТ4ИКА, ДОРИ С ПО-НИСКА ТЕМПЕРАТУРА НА ВКЛЮ4ВАНЕ-76-88. ИЗМИХМЕ СИСТЕМАТА, АКО Е МИЕНЕ С ОЦЕТ. И НАНОВО. ГОЛЯМА МИ БЕ6Е РАДОСТА КОГАТО СТРЕЛКАТА НА ТЕМП.ЗАСТАНА ПО СРЕДАТА ТЕРМОСТАТА ОТВОРИ МАЛКО СЛЕД ТОВА, ПЕРКАТА СЕ ВКЛЮ4И И ВСИ4КО О.К. ТАКА ИЗ4АКАХ 4 ВКЛЮ4ВАНИЯ. И ТРАГНАХ. НО ПАК ПО4НА ДА ГРЕЕ
. И ТАКА САМ 2 ДЕНА ВЕ4Е. В ДВИЖЕНИЕ ГРЕЕ НА МЕСТО СИ Е ОК. ТЕРМОСТАТА ОБА4Е СЕ ОТВАРИ САМО 1-2 ПАТИ. ДАРЖА И ПАРНОТО ВКЛУ4ЕНО НА 6, ДА НЯМА ЖЕГА. МАРКУ4ИТЕ СА ТВАРДИ, ДОЛНИА СТУДЕН...??? ПАК ЛИ ТЕРМОСТАТ? ВЬЗДУХ ЛИ ИМА, ГАРНИТУРА ЛИ? ДАИТЕ МИ СЬВЕТ. УТРЕ 6ТЕ СМЕНИМ С ДРУГ ТЕРМОСТАТ. ДНЕС ТЕМПА СТИГО ДО...1-ТА ТО4КА СЛЕД ДИОДА( ЛАМПАТА НА ТЕМП.) НОРМАЛНО ЛИ Е? НО НЕ Е СВЕТНАЛА ( О6ТЕ). 6ТЕ САМ ВИ БЛАГОДАРЕН С СЬВЕТИТЕ ВИ.
HAPPY13 написа::) О.К. ...тогава? Имам 2 резерви за сега. Глава оборудвана от познати или двигател от АУДИ 1.6 тд или тди, ако не бьркам, но го дават комплект сьс скорости. Даите сьвет. Главата е кам 200 лв. максимум. Двигателя:400-450 ( с сорости, които не ми трябват. То и блока не ми трябва). Идеи? Мерси пак
HAPPY13 написа::lol: Извинявам се за буквите 1-во. Незнаех че означават това.
Благодаря за отговорите. Значи си остава варианта проба грешка. Така ще направя и с моита глава. Ще я шлаифам слагам и палим. Тогава да купвам друга. Няма как да е маи? Благодарности и безавариино каране на всички.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: invisiblewin, iwan33, nogopechen, tyhrh и 50 госта