dobrin написа:Комплект маховик със съединител.

dobrin написа:Комплект маховик със съединител.
gamble написа:Ясно... едни евентуални 1000-1500 лв значи. Ако се има на предвид, че това тракане се чува само при минусови температури, колата не се тресе на свободен ход, няма някакви зверски вибрации по скоростния лост на висока предавка + ниски обороти... по това съдя, че имам още време. Благодаря ви колегиВремето ще покаже какво и как
Размери на чарковете? Пише ли ги някъде или са стандартни за всички B6?
Tonchos написа:Здравейте колеги!
За съжаление и аз ще се включа в тази темичка. От както съм купил пасата (2006 bmp ръчка) си знам, че ще имам работа по съединител, но се надявах да е само лагер помпата. Преди седмица започна да се чува и при мен леко чукане и интересното е, че се появява около 50 градуса на двигател. Така или иначе съм решил да си сменя всичко и да ми е мирна главата вече съм на 125 хиляди километра и имам намерение да изкарам още с тази кола, поради това ще съм много благодарен ако кажете някакви цени на комплекти съединител с маховик (къде да ги търся и примерна цена). Казаха ми 1000 за комплект на валео, но ми споделиха, че след около 50 000 км пак ще трябва да се справям с проблем. Предложиха ми и варианта с "твърд" съединител, но попрочетох из форумите и видях,че май не е вариант.
Благодаря предварително!
п.с.
Иво(чудото на Варна) си ми каза "Сваляме кутията и каквото има го правим". Така,че ми е интересно да споделите опит и цени само на съединител и на маховик.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта