1.9 тди проблем с количеството впръскано гориво

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
kgkep
Автомобил:
Двигател:

Re: 1.9 тди проблем с количеството впръскано гориво

Мнениеот kgkep » Вто 18 ное 2014 21:08

И на мен милиграмите са ми на 4.8 и съм на автоматик заради притрисането. Кодирана е така преди около 2 години и не е имало отрицателен ефект, ако беше маховик трябваше да се я разбил яко за около 40000км. откакто е мината на автоматик, отделно казват, че проблема е софтуерен защото след чип се оправяла. Иначе за милиграмите нали колкото е по-малко числото, нафтата е повече. При автоматика нали трябва да е с повече нафта, тоест стойността би трябвало да не ти дава да я увеличиш, а не да я намалиш не мисля, че е от това. Аз ще си правя центровката по графика и ще си оправя милиграмите от самата помпа, не мисля да я пипам софтуерно, кодировката мисля да си остана на автомат ако стане да си оправя милиграмите от самата помпа. Опитай и ти да ги свалиш от нея.

малчо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот малчо » Пет 21 ное 2014 9:15

започвам да си мисля,че когато съм променил първият път милиграмите,колата не е била загряла достатачно,и за това са се запаметили по високи милиграми.ако е станало така,дали може да се коригира някак си.друго обяснение нямам,моля ако има някой компетентен да пише.ако се чипоса,променят ли се софтоерно тези стойности,или си остава бъркотията която съм направил. :banghead

xxx_man
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF

Мнениеот xxx_man » Пет 21 ное 2014 10:07

Малчо тия милиграми вземи ги регулирай от главата на помпата!!! С тия копютърни истории нищо не правиш!!! Трябва малко и ръцете да си изцапаш !

tipo1.4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tipo1.4 » Съб 22 ное 2014 6:40

С колко единици връщаш на веднаж?С 30 ли?Пробвай да врътваш назад с 5 единици.

Върни се в “Дизелови агрегати”