венто TDI копче за ресет на компа ?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
okti_1
Автомобил:
Двигател:

Re: Копче за ресет на компа на венто TDI ?

Мнениеот okti_1 » Вто 02 дек 2014 18:07

Стига сте го заблуждавали колегата.С този РЕСЕТ ще си реши проблема тотално и за винаги.
nanobanano написа:
samo_pechka написа:Щото ще тръгнеш да изпреварваш камион и ако ти "забие" по средата :death

Аз точно затова искам да сложа ресет.Защото почти всеки ден ми се случва на пътя за Пловдив.А като ресетна поне ден няма да ми прави проблем,защото при откачане на клемите става точно това.
drago_tr написа:+1 Глупава идея която няма да реши нищо. :stumm

Не виждам някакви доводи,като пак давам за пример масовото ползване при бензиновите двигатели,но за там не сте противници на копчето...

Сама помисли малко градски.Като имаш този вече бутон,ресетниш колата в движение и е запалиш на скорост примерно на 4 с около 80км/ч. какво ще се случи с този двигател?
Ако не ти е ясно да ти го каже.Просто колата ще става за моргата за друго няма да става.
Това не е бензин,а дизел.
Казах ме ти от какво се нуждае колата ти,а решението си е напълно твое,както и колата.
Ако искаш помощ проблеми нямаш.Даже и АП ще ти подаря,само кажи 1Р или 3Р да бъде и колко анпера.

Поздрави

nanobanano
Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
Двигател: AHU 1997

Re: венто TDI копче за ресет на компа ?

Мнениеот nanobanano » Вто 02 дек 2014 19:59

Ще стане същото каквото и като сменяш скорости,както обикновено-точно нищо.Натискам съединителя,гася колата в движение,паля колата със ключа като през цялото време държа съединителя,след като е запалена колата,(понякога форсирам да вдигне обороти) и пускам съединителя не много плавно,но не и рязко и това не го правя на първа или втора,а в повечето случаи на пета и по-рядко на четвърта.Все едно сменям скорости.Пък и като имам бутона мога да го рескам преди да тръгна в спряло положение и после няма да ми се налага да го правя в движение.Ще прегледам връзките отново за проблеми :gruebel Ако беше бензин нямаше да настоявате да оправям проблема,ами да си слагам копчето и да не се занимавам,и на мен ми се иска да го оправя,но каквото такова...

Върни се в “Дизелови агрегати”