Seat Leon 1.9 TDI ACB Гори или губи масло
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Seat Leon 1.9 TDI ACB Гори или губи масло
Не съм казвал ,че проблемът ти е същият като моя.Просто ти дадох пример с мен как понякога практикат не се подчинява на логиката.На 42г.съм и за над 20г.трудов стаж съм научил че принципът ''проба-грешка''понякога е доста скъп и не дава резултат.Затова те посъветвах да потърсиш още мнения на хора с опит и тогава да решиш как да действаш.Нали знаеш коя е най-ценната стока на 21в.-ИНФОРМАЦИЯТА.Относно актуатора моето скромно мнение е както сам казваш да почстите отново геометрии, колектори т.н.Поне проблема с актуатора е налице така или иначе трябва да се оправи.Ще следя темата с интерес ,защото и аз съм с този мотор.
-
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi
- Двигател: ASV
След празниците ще започна първо с тая интервенция .. да изчистя всичко и раздвижа актуатора ще налея и ново масло за да видя дали ще пуши и дали ще маже ауспуха пак.
Очаквам и мненията на други колеги от форума по останалите ми въпроси не съм толкова навътре с нещата, затова търся вашата помощ.

Очаквам и мненията на други колеги от форума по останалите ми въпроси не съм толкова навътре с нещата, затова търся вашата помощ.

-
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi
- Двигател: ASV
Раздвижвам малко темата и се извинявам за 2рия пост !
Смъкнахме турбината днес и положението беше кофти .. катриджа е с голям луфт (2та възможни) задрала е и студената част ... за рециклиране ми обявиха цифта 700+ и 6 месеца гаранция, но си мисля, че са много тия парички ... не съм се занимавал и незнам цената как е затова споделям тук
Какво ще трябва да преправя ако си намеря 2ра ръка турбо от коли 131,150 коня, въобще всичко каквото трябва за да си сложа такова турбо
?
Ако някой продава читаво турбо съм отворен за предложения
Смъкнахме турбината днес и положението беше кофти .. катриджа е с голям луфт (2та възможни) задрала е и студената част ... за рециклиране ми обявиха цифта 700+ и 6 месеца гаранция, но си мисля, че са много тия парички ... не съм се занимавал и незнам цената как е затова споделям тук

Какво ще трябва да преправя ако си намеря 2ра ръка турбо от коли 131,150 коня, въобще всичко каквото трябва за да си сложа такова турбо

Ако някой продава читаво турбо съм отворен за предложения

Върни се в “Дизелови агрегати”