juve написа:Ами какво да ти отговоря... ако си купя готова, къде ще е тръпката?
Виж сега , колега..... мисля, че да сътвориш нещо добро , и нетрадиционно е е дна голяма тръпка, дотук добре, ама мисля, че платформата на която си се спрял някак си ми изглежда ненадеждна..... щом ти се правят такива неща, това предполага много кинти, свободно време и познания...... за което както каза един колега ,мисля, че е логично да си имаш една кола за работа и една за експеримента....дето да е всичко което ти ще... та тайната ми мисъл е да си вземеш една кола, която е потенциална резачка, па после да инвестираш в нея за турбини, нитро и други такива каквито успееш да измислиш и платиш.....а то в твоя случай ми се чини, че се опитваш да направиш от колицата си един мелез , дето ще е нито риба , нито рак.... а ти разправяше някъде, че си я харесваш ....... така мисля аз де ..... ако нещо ти се струва неправилно - извинявай ....
patzo написа:Здравейте колги
решил съм да сменя моторетката на Сеата ми които е ТД с такъв ТДИ (130 коне +)
интересува ме, скоростната кутия от сегашният ми двигател ще върши ли работа на ТДИ-то или ще ми трябва и нова скоростна ?
Имате ли идея къде в София мога да намеря такъв двигател ? Може би някоя ударена бегачка (дизелова).. ?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: icko_stanev, Volkswangel и 95 госта