Здравейте!
Имах проблем с климатика и диагнозата беше не работеща перка за охлаждане.Вчера, след смяна на голямата перка, при пускане на климатика ситуацията е следната: пуска се малката перка, а голямата не. След като покарах колата малко, спрях да проверя и видях,че и двете се въртяха.Тази сутрин след като пуснах климатика на 21С не се пусна никоя. Когато намалих на 18С се пусна пак малката. Въпроса ми е дали това е нормално или трябва да се пускат и двете и то веднага след пускане на климатика. Нека колеги с такива коли или които имат представа да споделят.
Пасат Б6 BMP, 2006 г. охладителна перка - проблем или не?!
Re: Пасат Б6 BMP, 2006 г. охладителна перка - проблем или не
Никой ли не можа да си погледне колата и да напише как е при него?!?
- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
Аз, вчера отварях да гледам под моя капак и двете перки си въртят заедно. 
П.П Ако zfa156 види темата той би обяснил по-точно всичко за климатиците и перките на тези коли

П.П Ако zfa156 види темата той би обяснил по-точно всичко за климатиците и перките на тези коли

Това при студен мотор или след като си покарал колата?
- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
Колата я вадя от гаража от 15 градуса и отварям веднага капака и перките се въртят.(студена) 

Мерси за включването колега!
Моята се оказа, че не е в ред. Трябва и двете да тръгват 10-15сек след като се пусне климатика. При мен се пускаше само малката.След смяна на голямата перка/за втори път/ сега и двете тръгват едновременно.
Моята се оказа, че не е в ред. Трябва и двете да тръгват 10-15сек след като се пусне климатика. При мен се пускаше само малката.След смяна на голямата перка/за втори път/ сега и двете тръгват едновременно.
Върни се в “Дизелови агрегати”