Шаран 1.9 тди 90 кс не пали
Шаран 1.9 тди 90 кс не пали
Здравейте,от две седмици съм загазиля яко с шаран 1.9 тди 97 г.90 кс неще да пали и неще . нещата тръгнаха сутрин като го паля тресе и след 15 пъти завъртане работи на 2-3 цилиндъра и след малко се оправя и после цял ден си работи и пали както трябва.Понеже ми надуваше трабите повече от колкото трябва си мислихме че е от там проблема ама не сменихме гарнитурата гумички и сложихме главата ама като го зацепихме неще и сега да запали.колата е качвана компиутър и там няма никакав проблем.диузите са проверени и си разпръкват свещите си работят.Като развия тръбичките от помпата нафта хвърля ама не пали.Ако някой е имал подобен проблем да пише че вече незнам от каде да почна.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: не пали Шаран 1.9 тди 90 кс
Пушек излиза ли от ауспуха като върти, преди нали е палела с разтрисане и на 2-3 цилиндъра? Мисълта ми е, че няма центровка, тия мотори разбиват отдолу зъбчатката на коляновия вал.
Не няма пушек изобщо. За тази шаиба съм чул обаче белега не е на нея , ана маховика а и ако е от центровка може и трудно но ще пали ,а сега не .Незнам може би е от помпата мисля да взема друга само да пробвам дали ще запали и ако работи с нея после да пращам мойта на ремонт.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да не сте разменили тръбичките и да впръсква нафтата, когато буталото е надолу. Имах такъв случай преди време, не можех да повярвам, че са разменили тръбичките към дюзите, но това се оказа.
Re: Шаран 1.9 тди 90 кс не пали
Е няма как те си идват точно на местата.Проблема е май в помпата днес ще сложа друга да пробвам с нея как ще е.И ако работи мойта ще я пращам на ремонт някаде.
Върни се в “Дизелови агрегати”