голф 4 1.9тди 110к.с. Проблем с вървежа
голф 4 1.9тди 110к.с. Проблем с вървежа
Здравейте. Имам проблем с голф 4 1.9тди 110к.с. Моля, колеги които предполагат от какво може да е да дадат мнение. Колата е с рециклирана турбина преди 2-3 хиляди километра. Та проблема е следния: до преди месец-два нямаше проблеми правеше ми тоя номер, но от време на време. Турбината не иска да се включи или пък ако се включи се включва чак след 2600-3000 оборота. От 2 седмици насам това стана постоянно сега колата не включва турбото, много рядко да го включи и да се развърви както си трябва и след 2 светофара пак същата история неще да върви и неще. Колата е с права тръба и това въпросното "пиукане-кихане" го няма демек турбото не разтоварва. Смених клапана за вакума N75 чисто нов на пиербург не е от него. Не знам дали може да е геометрията понеже е рециклирана скоро. Като работи нормално турбото тръгва от 1,700 и си надува както си трявба и се чува как разтоварва. Мерси предварително
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Re: голф 4 1.9тди 110к.с. Проблем с вървежа
Направи ваг ком. Виж за записани грешки. Проблема може да е разнороден. Недобре настроен актоактор, спекла геометрия, изваден или скъсън вакум маркуч, мап сензор и др. за които не се сещам сега.
- курвата
- Автомобил: Polo + A3
- Двигател: ABF + AGU
- Контакти:
Re: голф 4 1.9тди 110к.с. Проблем с вървежа
Геометрията блокира затова от време на време върви и така.
Върни се в “Дизелови агрегати”