Passat b5.5 помпа дюза 1.9 101 кс. прекъсване на двигателя
-
- Автомобил:
- Двигател:
Passat b5.5 помпа дюза 1.9 101 кс. прекъсване на двигателя
Здравейте колеги. Имам проблем с колата. Когато загрее над 70 градуса, се усеща нещо като прекъсване за част от секундата. Тя е автоматик не тип троника, а обикновената 4 степенна скоростна кутия. Усеща се само на директна скорист на 800 оборота и по-леко на паркинг. Закачах я на компютър и 4 те дюзи са перфектни. Какъв може да е проблема. Дали някой датчик или да гълта въздух. Благодаря предварително.
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Re: Passat b5.5 помпа дюза 1.9 101 кс. прекъсване на двигателя
Колега не е от датчици. При мен на свободна беше така. Колата си работи перфект но през определен период от време за части от секундата потрепваше. Аз съм с типтроник. Направих грешката да сложа добавка на лъки моли за цял резервоар и стана по зле. Почна да затриса. След 4-5 хиляди км. се наложи смяна на дюзи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да и аз предположих, че може да е дюзите, но при мен са в нулеви стойности. Знам, че когато има проблем, стойностите са над допустимите стойности, които са над 1.5-8+-.Твоите как бяха
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
При мен интересното беше че на неотрална държаха около +1.55. Сложа ли директна и държа спирачка отиваха 1 и 4 цилиндър 2.88. Както казваше майстора бъдещи мъртъвци. След смяна на дюзите всички влезнаха в норми около нулата. Явно другите са компенсирали неработещите. Колко милиграма ти показва на място борда? Трябва да не е повече от 0.6 мл на час.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам борт компютър и незнам, но всичките са в нулеви стойности и мисля, че не е от тях. Благодаря колега.
Върни се в “Дизелови агрегати”