Passat B5 97 г. 1.9 TDI 110 кс AFN Мига индикацията за подгрева

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
bascho
Автомобил: bmw
Двигател: 1982
Контакти:

Passat B5 97 г. 1.9 TDI 110 кс AFN Мига индикацията за подгрева

Мнениеот bascho » Пон 11 апр 2016 16:21

Здравейте колеги имам странен проблем с на баща ми пасата. Колата е Passat B5 1997 година 1.9 tdi 110к.с. кода на двигателя е AFN. Колата пали малко по трудно от колкото ми се иска има едно леко петрисане при паленето ,но си пали и при минусови температури. От скоро време загрее ли над 60 градуса при палене сама се изфорсира до към 2000оборота в минута и ги сваля около 800-900. Обаче след 15-20 секунди започва да мига лампата за подгрева на двигателя и колата остава без мощност иначе си крета едвам едвам. Ако в движение на докато съм на скорост върна контактния ключ и след това отново дам на контакт,колата запалва и лампата на подгрева спира да мига а колата си върви чудесно. Закачих я с ваг и м и единствената грешка която дава е на соленоида за изключване на горивото,но ако размишлявам правилно той е само за гасене на двигателя. Някакви идеи на какво може да се дължи това. А дам да добавя ,че и 4-те свещи работят свалил съм ги тествал съм ги и съм ги върнали по местата им. Има и напрежение до тях.

Последна промяна от Vlad777 на Пон 11 апр 2016 16:34, променено общо 1 път.
Причина: Корекция на заглавието

Върни се в “Дизелови агрегати”