пасат Б6 2005 година 105 коня 1.9 тди не мога да запаля
-
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: 1.9 TDI 2005 godina
Re: пасат Б6 2005 година 105 коня 1.9 тди не мога да запаля
закарах я на диагностика и се оказа че е изгоряла горивната помпа в резервоара сега ще трябва да търся от къде да купя
Здравейте
имам същия пасат със същия проблем. Случката описана от колегата е 100% същата! Смених горивния филтър ама нищо не се промени. Моя въпрос е дали горивната помпа на този модел е същата като на пасат б5 например? Или с на някой друг модел на Фолксваген - тигуан, туаран.....? Или може би б5.5 само че с 2.0 тди мотора? Идеята ми е мога ли от някоя от тези коли да сложа помпата на моя пасат?

-
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: 1.9 TDI 2005 godina
колега аз смених помпата и ми струваше 350лв
- jorkatta
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател: BMR
Здравейте, за да не отварям нова тема реших да съживя тази за което сев извинявам...........
Та имам същият проблем! Колата се паркира вечерта, без никакви индикации,че на сутринта няма да запали, предположих,че ще е нещо дребно тъй като не ми светнаха никакви лампи за грешки, просто върти като луда и все едно няма гориво и не иска да запали. намерих човек който да направи диагностика на място, грешката която записа борда беше - Engine speed sensor G28, което е датчик на коляновият вал (поне така ми каза диагностика) та въпросът ми е следният, някой запознат ли е този датчик дали може да се смени на място или колата трябва да ходи на сервиз?
Въпросът ми е породен от факта, че колата е на паркинг от който без читави спирачки или общо казано без запален автомобил е почти невъзможно да се излезе на улицата от където да се репатрира. Автомобилът от аватара, но все пак ще напиша
VW Passat 2.0 TDI 170 k.s. DSG.
Та имам същият проблем! Колата се паркира вечерта, без никакви индикации,че на сутринта няма да запали, предположих,че ще е нещо дребно тъй като не ми светнаха никакви лампи за грешки, просто върти като луда и все едно няма гориво и не иска да запали. намерих човек който да направи диагностика на място, грешката която записа борда беше - Engine speed sensor G28, което е датчик на коляновият вал (поне така ми каза диагностика) та въпросът ми е следният, някой запознат ли е този датчик дали може да се смени на място или колата трябва да ходи на сервиз?
Въпросът ми е породен от факта, че колата е на паркинг от който без читави спирачки или общо казано без запален автомобил е почти невъзможно да се излезе на улицата от където да се репатрира. Автомобилът от аватара, но все пак ще напиша
VW Passat 2.0 TDI 170 k.s. DSG.
Върни се в “Дизелови агрегати”