AFN въпрос за дюзи
- apchih
- Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
- Двигател:
Re: AFN въпрос за дюзи
Извинявай, че ти ползвам темата, но можеш ли да ми кажеш, къде ще ти стендват дюзите? И аз имам едни 216 за стендване (за AFN) и търся някой, който знае какво направи (понеже имало пилотно и основно налягане), а някои дори не са чували за такива термини ... или аз се бъркам и няма такива неща.
-
- Автомобил: golf 3 gt tdi
- Двигател: 1z+232um
apchih написа:Извинявай, че ти ползвам темата, но можеш ли да ми кажеш, къде ще ти стендват дюзите? И аз имам едни 216 за стендване (за AFN) и търся някой, който знае какво направи (понеже имало пилотно и основно налягане), а някои дори не са чували за такива термини ... или аз се бъркам и няма такива неща.
До гаража "Земляне" има едни майстори добре бачкат ,само че аз ги сложих директно без да ги нося на стенд ,защото нямам време в момента.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
vesko_gti88 написа:От дизел форума ги взех само разпръсквачи от AEL,и пак да попитам ако ги оставя на 190 бара има ли проблем или задължително трябва да са на 220 бара дюзите?
Рядко по АЕЛ има такива с 216 микрона. Сигурен ли си че са такива ?
За налягането- аз бих ги дигнал на 220 бара ( ако беше за мен ) . Само, че стари разпръсквачи е мисията невъзможна ( или ще е с компромиси и толеранси ) , Виж при нови няма да е проблем и става в пъти по-лесно.
apchih написа:Извинявай, че ти ползвам темата, но можеш ли да ми кажеш, къде ще ти стендват дюзите?
Някъде бях мернал тема за спецове с подходяща техника за двустъпални дюзи . Ще потърся темата.
Доколкото знам и тук става http://decbg.com/
- apchih
- Двигател:
samo_pechka написа:Някъде бях мернал тема за спецове с подходяща техника за двустъпални дюзи . Ще потърся темата.
Доколкото знам и тук става http://decbg.com/
Благодаря, ще се обадя да попитам и ако могат да ми свършат работа, какви стойности да им кажа? Дюзите са Бош (нови) 216, ще се монтират на AFN с хибрид 1752 и ще се сменя софтуера.
- samo_pechka
Най-добре питай тунера ти! Той трябва да знае какви да са хардуерните настройки!
П.п. отде си купи Бош дюзите? Или само разпръсквачи си взел? Цени?
-
0.216 са проверени са по номер
- apchih
- Двигател:
samo_pechka написа:Най-добре питай тунера ти! Той трябва да знае какви да са хардуерните настройки!
Тунера още не е ясен, кой ще е. Само разпръсквачи взех, от обява в дизел форума. 200лв.
- samo_pechka
В такъв случай ще стане манджа с грозде. Без предварителна консултация с "бъдещият' тунер не се правят току така хардуерните неща
И тези 200лв за чисто нови "Бох" разпръсквачи...няма такава цена за Бош. Мисълта ми е, че не си купил Бош, сам се досети какви са. И отсега си подготви едно "долнище" с кол.вал и бутала, ей така за секи случай
Ще береш ядове 
И тези 200лв за чисто нови "Бох" разпръсквачи...няма такава цена за Бош. Мисълта ми е, че не си купил Бош, сам се досети какви са. И отсега си подготви едно "долнище" с кол.вал и бутала, ей така за секи случай

- apchih
- Двигател:
samo_pechka написа:И тези 200лв за чисто нови "Бох" разпръсквачи...няма такава цена за Бош. Мисълта ми е, че не си купил Бош, сам се досети какви са.
Това не е ли Бош?
- samo_pechka
Мога само да кажа, че си ги намерил на страхотна пара. И аз не намирам никъде по света такава цена за BOSCH DSLA150P764 Дори и на Фирад не е такава ( а те са на половин цена спрямо Бош ) . За Бош цената която знам е някъде от 47 ойро ( за AEL оригиналните ) нагоре за парче ( като за 0.216 са дори 65ойро ) , за Фирад - от 25 ойро. Цените са на реномиран немски търговец със безупречна репутация Той така продава Бош
Иначе ето ти цена за евтин Бош http://www.alibaba.com/product-detail/B ... 0.0.1qNF9M
Иначе ето ти цена за евтин Бош http://www.alibaba.com/product-detail/B ... 0.0.1qNF9M
-
моите са същите 90лв ги платих
Върни се в “Дизелови агрегати”