в нашия форум се отнасяме с уважение към всички марки автомобили,но ето какво прочетох във форума на сааб (пиша по памет)"едно е да имаш дизелов сааб и само да си чувал за нафтаджийските неволи,друго е да имаш фолксваген и да си научил всичко за нафтаджийските неволи от притекли се на помощ тираджий" и още че нашите се скапвали на по 200000.Аз карам от четри години голф3 1.9тд 1995г,навъртял съм му 60000 в българия и не съм имал никакви проблеми,и не съм срещал много закъсали от нашите машини.Не знам за вашето мнение,но на мен ми е малко неприатно да чета подобни неща от незапознати хора.
Не искам да нападам никой това е мойто мнение
За дизелите на фолксваген
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а ти колко дизелови сааб-а си имал карал или срещал. Верно ако от дизеловите сааб се чупят 1 на 10 ...това са си цели 10 % ......верно 1 кола (сааб) счупена да е виждал някой и то много рядко. Голфове съм вижал много....примерно 10 .....ама от 1000 които виждам на ден. Верно ....10 коли са повече от 1 ама нека го обърнем в проценти
А и има още една много важна причина да няма счупени сааб-и по пътя......просто никой не се преебава изобщо да ги кара

А и има още една много важна причина да няма счупени сааб-и по пътя......просто никой не се преебава изобщо да ги кара

Върни се в “Дизелови агрегати”