Помощ за шаранче
-
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ за шаранче
Здравейте членове .... Майтапче Имам нужда от помощ- от месец имам sharan 1.9TDI 1999 година навъртях му вече 5000 километра губи мощност след рязко намаляване на скоростта -просто колата спира все едно е вързана.Всичко това за около 20-30 сек.и след това все едно не е било.но за съжаление до следващият път. Ще бъда благодарен на всеки съвет и предположение. Също така и съвет за добри сервизи във Варна. Благодаря предварително!!! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
колега в слу4ая се направи на смешен-ясно е 4е разбираш нищо от коли ;вземи по44ети малко пове4е в техни4еския за дизел и тогава пак се изкажи неподготвенGenata Evgeni написа::oops: Абе това е новобранец и то какъв вакуумни маркучетаабе въобще утре ще занеса колата на диагностика и може би ще задам някакъв по-смислен въпрос.

след като търсиш помощ поне се вслушаи в съветите които полу4аваш,никои няма да те излъже поне в тоя форум
аи със здраве
-
- Автомобил:
- Двигател:
Определено имах предвид себе си и съм съгласен че има нужда да почета и то доста.
Ще бъда благодарен за всякакви линкове даващи информация за 1.9 TDI. Това е първият ми автомобил с такъв двигател и наистина не съм подготвен технически. Затова се извинявам за некомпетентните въпроси. За проблема- диагностиката -автотрейд варна -турбото не можело да обработи въздуха или нещо подобно.Ако имате мнения ще се радвам да ги прочета.Благодаря!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”