привет, колеги,
от вчера и аз съм собственик на пасат. имам следното питане: масло с какви характеристики да сложа ( 180 000км.) и кои други консуматижи се сменят задължително? БЛАГОДАРЯ предварително!
масло за AFN
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата ти е написал кои консумативи да смениш задължително а за маслото може да слагаш всяко което отговаря на стандарта на VW 505.00
/пише го на опаковката/ а за марката и вискозитета сам си решаваш но определено пълна синтетика ще е излишно харчене на пари. Особено при положение че тези 180 000км едва ли са всичките дето ги е минала колата
/пише го на опаковката/ а за марката и вискозитета сам си решаваш но определено пълна синтетика ще е излишно харчене на пари. Особено при положение че тези 180 000км едва ли са всичките дето ги е минала колата

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Също бих ти препоръчал да смениш и термостата и водната помпа. Аз така направих. Така или иначе ще ти разколачат колата, по добре си го направи това за успокоение. Ремъци ролки и прочие задължително:) Филтрите задължително въздушен горивен и на климатика. Също бих ти препоръчал да си провериш и климатика и да ти го допълнят, ако имаш такъв де. После нафтица и със здраве:)
Върни се в “Дизелови агрегати”