да ви кажа чесно много сьм научил от форума ,от всичките драсканици всеки трябва сам да извлече наи-главното и да прицени сам какво да прави ,
има само един човек които е светнат в дизелите и не крие нищо това е niks76 .аз поне не виждам кои е по-светнат от него
колега Smeagol . дори да ти кажа примерно че центровката не ти е добра аз не мога да ти помогна в смисьл приместия 5мм в ляво или 10мм не смятам че за твоя тип автомобил е от такова значение дали изпушва или не и започваме една дьлга полемика от типа ;ама защо. аз мисля друго .не бьркаш ли . мен ми казаха друго.моя маистор я гледа и каза всичко е 6. и драскаме драскаме за кво ти дори няма да си мрьднеш помпата и милиметьр или ще идеш на голям градус и си викаш що го слушам аз тоя идиот и си нарушавам спокоиствието с ремонти които не са по силите ми .или тея ма стрялкат и ми гледат сиира .да се псуваме да ни се смеят хората ,
имах един такьв случаи с един спечен п.....
пребирам се една вечер бях малко на гости и си викам я да видя кви проблеми имат колегите отварям форума и кво да видя една тема написана странно като от някои сухар които си мисли че като си е купил б5 е вече голяма работа и е хванал господ за оная работа .та си викам да вкарам малко базик да са разпусне сухара а ма засрещат с много лощ УДЬР В СЛАБИНИТЕ. пьрво се издразних написах някоя и друга глупост и си викам ИВАНЕ ЩО СИ ТРОВИШ НЕРВИТЕ АИДЕ БАСТА .та аз сьм правил коли струващи повече и от апартамента му .сега се сетих и гледам сухара не е писал отдавна всеки гледа него си и да дяга да не се разправя с другите .аз да се оправя да ми кажат да мина без пари ако може и чао .
а ние обичащи VW пак сме си тук и се отзоваваме на всеки
слагам и линк да видите и вие какьв сьм боклук и аз
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=56033&highlight=%ED%E5%E2%E5%E6%E0+++%E8%E7%E4%E0%E4%E5
имах един даскьл които казваше ;на един човек занимаваш се с техника не е важен правописа а да му се разбира за какво става на вьпрос ;
дали аз ще напиша ;бобина или бубина ,акомолатор или акумулатор смятам че всички ще разберете за какво става на вьпрос
а какво да правим когато хората дьржащи на правописа когато им отвориш капака на колата те питат ;кьде е стартера .моята има ли свещи .нали е инжекцион .кьде се налива водата.маслото кьде да го вида и прочие глупости кои да се смее
сори за

.но ми доиде музата